­

Jeta jetojnë në një sajë më të qetë në pajisjet tona

Ne hartimin dhe shpërndarjen e produkteve për shëndetin tuaj.
Me pajisjet tona, ju do të jetë i mbrojtur nga ndikimi elektromagnetik në çdo kohë të ditës.

nga |October 28th, 2016|Blog|Comments Off në Jeta jetojnë në një sajë më të qetë në pajisjet tona

Zbuloni pllaka magnetike kit për të aplikuar menjëherë në pikat lënduar

Prova le nostre placche magnetiche da applicare nei punti doloranti dovuti all’età, a traumi sportivi o della vita quotidiana e ritrova e ritrova subito la giusta serenità soprattutto nelle fasi di movimento delle articolazioni !!

 

 

nga |October 3rd, 2016|Blog|Comments Off në Zbuloni pllaka magnetike kit për të aplikuar menjëherë në pikat lënduar