­

Elektrostatike makinë fushë

Si ajo gjeneron fushën elektrostatike në makinë:>

Premisa:
Fusha elektrostatike nuk është i pranishëm në mjedis, por është e gjeneruar nga fërkim (heqja e akuzave sipërfaqësore) e rrobave dhe mbulesa e sipërfaqeve të bëra prej materiali izolues.
Si material izolues, në qoftë se ajo heq disa elektrone nuk rigjenerimin balancuar […]

Test Biolabor Accademia Tesla

1 – Mikrovalë dhe gama rrezet nga nën tokë

2 – Microtuboli DNA: Dr.Prof. Spomenko J.Mihailovic

3 – Ndotja nga Fushat elektromagnetike: kush / Dr. Kjoce Nakagava

4 – Rezonancë biologjike: Dr. Ljliana Bajč Bibic

5 – Sistemin e njeriut: U. Warnke

6 – Ilya Prigogine (1977 Çmimi Nobel në Kimi)

7 – Teknologjia GDV