­

ELECTROSMOG SHËNDETI DHE MBROJTËSE me profesor BRUNO BRANDIMARTE

Prof. Bruno Brandimarte

Profesor i Universitetit të Aplikuara Biofizikë Master miliardë Estetikë II të Romës

Profesor i Applied Biofizikë Fondacioni Ndërkombëtar Fatebenefratelli

Profesor në Master në Posturology Universitetin e Romës "La Sapienza"

Profesor i Aplikuara Biofizikë UNISRITA – Roma

 

Prof. Bruno Brandimarte – Ordinario di Misure Elettroniche e Doc. Di Biofisica Applicata Università di Tor Vergata ed UNISRITA – Roma

ELETTROSMOG SALUTE E […]

nga |19 korrik 2018|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në ELECTROSMOG SHËNDETI DHE MBROJTËSE me profesor BRUNO BRANDIMARTE

MASAT LEHTESUESE RAPORTI ELECTROSMOG i Pajisjet mbrojtëse Dell 'BIORIPOSO srl

ELECTROSMOG Pajisjet mbrojtëse personale Company BIORIPOSO srl

MASAT LEHTESUESE - Raporti

Objektivi:

Objektivi i këtyre matjeve është për të verifikuar efektivitetin e mbrojtjes electrosmog ofruara nga pajisjet të prodhuara nga Bioriposo Srl emërtohet "Biolabor RCT" (gjendje të mirë) dhe "Bioriposo RC" (krevat).

Si cercherà anche di determinare il coefficiente di attenuazione dei segnali ambientali dovuti alla radiofrequenza […]

nga |19 korrik 2018|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në MASAT LEHTESUESE RAPORTI ELECTROSMOG i Pajisjet mbrojtëse Dell 'BIORIPOSO srl

KONGRESI Levico Terme 1994 – Dott.Thomas Koering

nga |January 16th, 2017|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në KONGRESI Levico Terme 1994 – Dott.Thomas Koering

Fuqia Lock CELL (Dr. Thomas Koering / Froelich / Nobel Prize Ilya Prigogine System)

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në Fuqia Lock CELL (Dr. Thomas Koering / Froelich / Nobel Prize Ilya Prigogine System)

magnetizëm e Tokës. Ing. Giacomo De Vito

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në magnetizëm e Tokës. Ing. Giacomo De Vito

EHS: WHO / Prof. Olle Johanson / Angelo Levis

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në EHS: WHO / Prof. Olle Johanson / Angelo Levis

Test me Georitmogramma: Ing.Giacomo De Vito

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në Test me Georitmogramma: Ing.Giacomo De Vito

Mekanizmat e veprimit dhe efektet biologjike të fushës magnetike në qelizë

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në Mekanizmat e veprimit dhe efektet biologjike të fushës magnetike në qelizë

Konferenca Aschof e Parisit 1985.

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në Konferenca Aschof e Parisit 1985.

TEST GDV (Gas Shkarkimi Vizualizimi) Luglio / Ottobre 2015

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në TEST GDV (Gas Shkarkimi Vizualizimi) Luglio / Ottobre 2015