Italy-iconZyra administrative dhe depo
Via Vallina Orticella, 24
31030 Borso del Grappa TV
Tel. +39 0423 910875 – Email: bioriposo@bioriposo.com

Italy-iconMarketing Ligjore dhe Zyra e Menaxhimit
Via degli Scipioni, 252
00192 Roma (RM)
Tel. +39 06 3241998 – Email: bioriposo@bioriposo.com

Për informacion të plotësoni formularin e mëposhtëm

Emri juaj i plotë (required)

Qyteti (e nevojshme)

Province (e nevojshme)

Email juaj (required)

Phone (e nevojshme)

Si e bëri ai të na gjeni?
 nga site / Shoqërore

 nga Konferenca

 Event holistik

 Kontaktoni tonë / një Konsulenti Sig./a

 Kontaktoni Sig./ra tonë të konsumatorëve

mesazhi juaj

biodispositivo