­

Qëndroni deri në datën në të gjitha ngjarjet tona

Festival Orient

Zhyt veten në kulturën dhe traditat e një kontinenti pakufi. 8-9-10- dhe 15-16-17 dhjetor, Festivali Orient përsëri në Padova, në Menaxhim.

ekspozita fotografike, pazaret, qëndron tregtare, gastronomi tipike, ceremonitë tradicionale, tregon folklorisitici, ilaçe natyrore, koncerte, vallet dhe artet […]

“kështu Perëndisë” – Cernusco sul Naviglio

E premte, 27 tetor për të marrë pjesë “kështu Perëndisë” (Cernusco sul Naviglio)

Padova Viva

E diela 29 tetor ne do të jetë në PadovaViva, një iniciativë bamirëse për të mbledhur fonde për LIFC (cistike fijor ligës italiane) në Prato della Valle (Padova)

Well I – Verona

Nga e shtuna deri të dielën 4, 5 nëntor pra unë të marrë pjesë në 2017, edicionin e tetë të Panairit Wellness në Verona, në Palexpo VeronaFiere.

E shtunë 4 10:00 – 19.00
E diel 5 10:00 – 19.00

RECAM 2017 – Montebelluna

Nga e shtuna deri të dielën 21 22 Recam pjesë në 2017, ngjarje që për 18 vjet është referencë në botën e të gjallëve, në qendër të Montebulluna në via Sansovino (Treviso).

e shtunë 14:30 – 19.30
e diel 10:00 – 19.00

Javën Detox Rieti End – Dita East Desio

E diel 2 korrik të marrin pjesë në End Detox javë (Rieti) dhe Ditën e Lindjes (Desio). Në vijim janë detajet e dy ngjarjeve:

 

Fundi Detox Java

Oasis Residential Sana në Witches vilë

Oasis Sana është një grup human profesionistësh […]

Yoga Art of Living

E diel 25 qershor do të marrë pjesë Art Yoga të jetesës, ngjarje yoga i Castelli Romani, në Villa Doria në Albano Laziale (Roma). Ngjarja i lirë do të fillojë në ora 10:00.

Oriente Experience

E enjte 15, e premte 16, e shtunë 17 dhe e diel, 18 qershor do të marrë pjesë në përvojën Lindore, një i madh drejtë-ngjarje në katër ditë për të thith kulturën orientale e Kinës, Japonia, Korea, Tajlandë dhe Lindjen e Mesme.

Ju mund të gjeni më shumë detaje […]

Extraneuronal intuitive vetëdija, III Congress Nde / EMP

E shtunë 10 qershor do të marrë pjesë në konferencën e intuitive extraneuronal ndjenjat në Kalanë Zena, Carpaneto Piacentino (PC). Të gjitha detajet rreth ngjarjes janë tani në dispozicion këtu.

Më poshtë është programi i ditës:

Wellness & Rrethinat, Lucca

E premte 2, të shtunën 3 dhe e diel, 4 qershor ju do të na gjeni në panairin Wellness & Rrethinat Ish Royal College of Lucca, një fundjavë dedikuar për shëndetin dhe psiko-fizike mirëqenia me qëllim përmirësimin e cilësisë së jetës.