­

Detoksifikimi nga ndotja elektromagnetike

Do te jemi prezent ne EXPO Milano cascina Triulza me date 24.09.15 ne mengjes.
Detoksifikimi nga ndotja elektromagnetike
“Detoksifikimi nga ndotja elektromagnetike”

Detoksifikimi nga ndotja elektromagnetike’ Ekspo: kush

nga |Detoksifikimi nga ndotja elektromagnetike|Ngjarje|Comments Off në Detoksifikimi nga ndotja elektromagnetike

Natura Bio: Festivali i stileve të jetës

Ne jemi të pranishëm me një stendë në Natura Bio
Correggio 26-27 / 9/15

Linku i panairit: këtu

nga |10 shtator 2015|Ngjarje|Comments Off në Natura Bio: Festivali i stileve të jetës

Salloni i Shëndetit dhe Shëndetit

Ne jemi të pranishëm me një stendë në Ekspozitën e Shëndetit dhe Mirëqenies
Treviglio 19-20 / 9/15

Linku i panairit: këtu

nga |8 shtator 2015|Ngjarje|Comments Off në Salloni i Shëndetit dhe Shëndetit

Edicioni i pestë i Veganfest

Edicioni i pestë i Veganfest, pas suksesit të jashtëzakonshëm të atij të kaluar, do të zhvillohet edhe një herë brenda Sana në Bolonjë nga 12 deri më 15 shtator 2015 në një sipërfaqe prej mbi 3,000 metra katrorë. Do të jetë një edicion special, plot lajme dhe surpriza por si gjithmonë karakterizohet nga prania e botës së vullnetarizmit, shoqatave […]

nga |4 shtator 2015|Ngjarje|Comments Off në Edicioni i pestë i Veganfest