­

Trupi ynë ka nevojë për fushë magnetike e Tokës

Linjat magnetike të tokës në terren e forcës që e rrethojnë dhe të kalojnë të gjithë strukturën jetojnë në Tokë rregullon zhvillimin e natyrshme e metabolizmit të dy të përgjithshëm dhe të lëvizshme. Në ndryshimet e rrjetit të linjave të forcës për shkak të fenomenit të geobiologia që Elettrosmog ndryshojnë zhvillimin natyrore metabolike.

nga |23 dhjetor 2016|Blog|Comments Off në Trupi ynë ka nevojë për fushë magnetike e Tokës