­

Jeta jetojnë në një sajë më të qetë në pajisjet tona

Ne hartimin dhe shpërndarjen e produkteve për shëndetin tuaj.
Me pajisjet tona, ju do të jetë i mbrojtur nga ndikimi elektromagnetik në çdo kohë të ditës.

nga |28 tetor 2016|Blog|Comments Off në Jeta jetojnë në një sajë më të qetë në pajisjet tona

Zbuloni pllaka magnetike kit për të aplikuar menjëherë në pikat lënduar

Provoni pllaka tona magnetike që do të aplikohen në pikat lënduar për shkak të moshës, lëndimet sportive apo të jetës së përditshme dhe e gjen veten dhe e gjen vetëm qetësi drejtë sidomos në fazat e lëvizjes së nyjeve !!

 

 

nga |3 tetor 2016|Blog|Comments Off në Zbuloni pllaka magnetike kit për të aplikuar menjëherë në pikat lënduar