­

Transients dhe energjisë elektrike pista

nga |23 janar 2017|Video Dokumentet|Comments Off në Transients dhe energjisë elektrike pista

Gjeobiologji ed elettrosmog

nga |20 janar 2017|Video Dokumentet|Comments Off në Gjeobiologji ed elettrosmog

KONGRESI Levico Terme 1994 – Dott.Thomas Koering

nga |16 janar 2017|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në KONGRESI Levico Terme 1994 – Dott.Thomas Koering