Cookies Politika

Ashtu si shumë vende të tjera, e përdor këtë faqe “biskota”.

1 ÇFARË COOKIES?

Cookies janë skedarë të vegjël që të ndihmojë përdoruesit për të përmirësuar kërkime dhe / ose navigacion tyre brenda vendit. Ndërsa në shfletim, shfletuesi (Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Apple Safari, etj) Në të vërtetë, files janë skedarë të vegjël teksti, biskota në fakt, që mund të përmbajnë informacion në lidhje me përdoruesit, të tilla si preferencat, shijet dhe interesat.

2 CHE LLOJI I Cookies janë dhe se çfarë lloj Cookies janë të krijuara nga NAVIGIMIT kjo faqe?

Ka kryesisht dy lloje të cookie-t:

Transients (ose sesion), i cili të mbajë informacionin kohë të mjaftueshme për shfletim të internetit dhe janë fshirë një herë ju të dalë nga shfletuesi ose fikur kompjuterin tuaj;
Vazhdueshme, e cila të ruajtur dhe për të ruajtur informacion në lidhje me kompjuterin tuaj derisa ju të fshini cookie vetë dhe të cilat ofrojnë për rimëkëmbjen automatik të informacionit të hyrë më parë.

Navigation në këtë faqe interneti në këtë faqe mund të gjenerojnë lloje të ndryshme të cookie-t:

Cookies Anonymous Analytics
Cookies në performancën vend
rekord Cookies
Cookies palës së tretë
Më në përgjithësi, kjo faqe përdor të dhënat e mbledhura nga cookie-t të gjeneruara në këtë mënyrë në mënyrë që përdoruesit të ofruar përvojën më të mirë të mundshme në faqen e tyre (“Cookies në performancën e faqes”). Cookies gjeneruara nga menuja nga përdoruesit jo të regjistruara në vend do të përdoren ekskluzivisht për qëllime statistikore (“Analiza Cookies anonim”), Duke mos lejuar fakt ky lloj i identifikimit navigacion e individëve në veçanti; në rast të menuja nga përdorues të regjistruar do të jetë e mundur të dihet nga ky website edhe të dhënat e mbledhura gjatë procesit të regjistrimit, të tilla si emrin e përdoruesit dhe adresën e-mail, i cili do të lejojë këtë faqe për të gjeneruar të gjitha cookies lidhur ' llogaria me të cilën përdoruesi shkrimet në (“Cookies regjistrimit”). Ajo gjithashtu do të jetë e mundur që në disa faqet e internetit, palët e treta mund të vendosë cookie-t e veta anonime (“Partia e tretë Cookies”), Me qëllim për të ndjekur funksionimin e aplikimit të tyre, ose për të rregulloje këtë të fundit, në modulimin shijet dhe parapëlqimet e përdoruesit. Kjo faqe nuk mund të hyni në këto cookies. Për shembull, kjo faqe lejon ndarjen e përmbajtjes në rrjetet e mëdha sociale të tilla si Facebook, Twitter, Pinterest, klikoni përmes nga ikona User dedikuar: në këtë mënyrë, social-rrjeti që ka krijuar butonin rekord veprimi nga ana e përdoruesit.

Kjo faqe e internetit përdor shërbimin “Google Analytics” Google Inc., e cila nga ana përdor cookies. Informacioni që duhet marrë, ata janë transferuar dhe ruhen në një server në Shtetet e Bashkuara në pronësi nga Google.
Ky përdorues mund të çaktivizoni cookies përmes krijimit specifike opsionet e shfletuesit të ndryshme, ose nga shkarkimit të shtesës
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Cookie Rrjeti Social di
Këto cookies janë të nevojshme për të lejuar llogaritë tuaja sociale për të bashkëvepruar me faqen tonë. Ata shërbejnë, për shembull, për të ju shpreh vlerësimin tuaj dhe të ndajnë atë me miqtë tuaj sociale. Cookies rrjetet sociale nuk janë të nevojshme për navigacion.
Për informacion mbi privatësinë, në lidhje me:

https://www.facebook.com/help/206635839404055/

https://twitter.com/privacy

http://www.google.it/intl/it/policies/technologies/cookies/e http://www.google.it/intl/it/policies/privacy/

3 mund të kthehet cookies?

Sigurisht. Ju mund në çdo kohë Çaktivizoje dhe / ose të bllokuar cookies ruajtur në shfletuesin tuaj, ose nga ky website, duke mundësuar opsionin për procedurën heqjen e cookies në shfletuesin ose pajisje në përdorim. Pasi me aftësi të kufizuara dhe / ose bllokuar dërgimin e cookie-t mund të, megjithatë, të ndodhë që disa shërbime të ofruara nga kjo faqe nuk do të jetë në dispozicion për përdoruesit, dmth shkrirjes dhe / ose bllokimi nuk do të lejojë qasje në zona të caktuara të vendit.

Për çdo informacion tjetër se si për të menaxhuar dhe fshini cookies, në varësi në shfletuesin tuaj, klikoni direkt në linkun e mëposhtëm:

Microsoft Internet Explorer http://support.microsoft.com/kb/196955
Mozilla Firefox http://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug = Cookies
Google Chrome ™ http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=it&Përgjigja = 95647
Apple Safari http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=it_IT

Check out këto vende për më shumë informacion, ose zgjidhni opsionin “Ndihmë” nga shfletuesit tuaj të ketë një udhëzues në internet.

http://www.youronlinechoices.eu/

http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/

Për analytics biskota me aftësi të kufizuara dhe për të parandaluar Google Analytics me të dhëna mbledhë rreth shfletimit tuaj, ju mund të shkarkoni browser add-në çaktivizimin e Google Analytics në: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.