MASCHERINA BIOSILVER

ÇANTA IME

Vendosur nga pllaka magnetike

Aequilibrium®, përmes yoga

Vendosur nga pllaka magnetike

Bioriposo® krijuar Aequilibrium, mat e parë për yoga në botë që mund të na mbrojë nga valët elektromagnetike dhe geopathic edhe gjatë praktikën e yoga.
patentë saj lejon një mbrojtje të plotë, në mënyrë që të na garantuar një ekuilibër më të mirë, më shumë përqendrim dhe më pak përpjekje.

Vendosur nga pllaka magnetike

nga kokosit fibër Madhësia mbajtur së bashku nga pika e vogël e latex lëngshme që e bën dyshek të butë, elastike dhe rezistente. Ky material mban certifikatën e "besimit në tekstile", si dëshmi se nuk ka substanca toksike për "trupin.

Vendosur nga pllaka magnetike

Ju duhet të aplikoni pikërisht pikat lënduar kundër çrregullimeve të lidhura me moshën, në sport apo traumat e jetës së përditshme.

Ju blej një herë përmes pashtershmërinë të fushën e tij magnetike.

Indikacionet bazuar në simptomat që ju mund të përjetojnë janë të përfshira në kit.

Ajo vepron në jon hidrogjen

logo_acidficazione

Vendosur nga pllaka magnetike

AS40 varg magnetike

AS40 magnetik Band

Ajo vepron në jon hidrogjen

logo_acidficazione

Sipas eksperimentet e kryera nga Instituti i biofizikës dhe Radiologjisë në Vjenë (Dr. P.Kokoschinegg) kjo strukturë magnetike krijon një fluks duhur magnetike në sistemin biologjik që reagon në këtë rast, plotësisht, pa diskriminim ndërmjet Veriut dhe Jugut polakët.
AS40 BAND i "statike" fusha magnetike janë përdorur me sukses në plagët dhe keloids. Testet kanë treguar gjithashtu veprim të rëndësishëm anti-inflamator të simptomave të ndryshme dhimbje si në muskujt që artikulojnë, në aplikimet klinike janë të monitoruara me kalimin e kohës dhe metodat, duke përdorur në shtëpi në vend të kësaj, aplikimi do thjesht vendosjen strip AS40 mbi lënduar pa metodat ose koha e treguesve. përdorimi i saj vetëm mund të sjellë një përfitim në zonën e dhimbshme. Jo të përshtatshme për mbajtësit e Paqes krijues.
Ne kemi dëshmi të rregullt interesante dhe befasuese e rezultateve të marra nga klientët tanë të kënaqur. Përdorin atë me besim në problemet tuaja të vogla të përditshme, është i gjithanshëm, mund të aplikohet në çdo pjesë të trupit, ajo nuk kërkon njohuri të pikave akupunkturë si cores vogla magnetized të ferromagnetite me intensitet shumë të lartë e të cilëve janë të panevojshme dhe të papërshtatshme.

Intensiteti magnetike aplikuar në grupe AS40, bie në kuadër të "parimit të stimulit minimale". Shiko studimet e fundit dhe hulumtime të dr. Emilio Del Giudice. Në historinë e terapive, tendencat e rëndësishme të japë një rol vendimtar në riorganizimin e një organizmi, në stimuj shumë të voglaKu stimujt më të mëdha janë më pak ose asgjë. Ne përmendin për shembull terapi flutur prekje zhveshur në pesëdhjetë vitet e fundit nga Eva Reich dhe e ashtuquajtura lindur biodinamike në fund të shekullit të nëntëmbëdhjetë nga intuita e mjekëve Megjithatë, Sutherland dhe Rollin Becker.
Ndërsa trajtimet konvencionale, si mjekësore dhe psikologjike, janë të bazuara, megjithëse jo gjithmonë të vetëdijshëm, në pikëpamjen se reagimi i një organizmi të gjallë është proporcionale me stimul të marra.

Reflextherapy

Me përdorim, shtrojë Reflextherapy do të përshtaten në mënyrë të favorshme për këmbë modeluar si një lëkurë e dytë për të lejuar kontaktin më të mirë. Në çdo hap që ju merrni përdorur insoles të plotë-Point ju mund të stimulojë mbaresa nervore të organeve qendrore përkatëse, Sipas reflexology.

Fusha magnetike e insoles Reflextherapy ka disa potenciale:
Më i dukshëm dhe i dukshëm në një hapësirë ​​të shkurtër kohe është veprimtaria e tij në qarkullimin e këmbës.
Ajo do të perceptohet si një mungesë e "këmbëve të lodhur." Ajo promovon përhapje e duhur të arterieve dhe parandalon stanjacion dhe një ngadalësim konsekuent të gjakut në arteriale të mëdha dhe territorin venoz që ne gjejmë në nivelin e këmbë. Ajo gjithashtu do të përfitojnë si dhe qarkullimin e këmbëve, nëse qarkullimi është më e mirë në këmbë edhe në territorin e mbetur të enëve të gjakut do projektit Ky përfitim.
Dott.Thomas Koering
Një tjetër pronë e Reflextherapy fushës magnetike, si të rregulluar në një mënyrë të veçantë, është që të sigurojë me kohë, me anë të veprimit të saj në të ashtuquajturat "Refleksione pikë", një stimul për të gjithë trupin, siç përshkruhet në imazhet.

Intensiteti magnetike aplikuar për pajisje të trupit tonë bie në parimin e "stimulit minimale" (shih studimet e Dr. Emilio Del Giudice), ndërsa stimujt më të mëdha janë të një rëndësie të vogël ose asgjë (shih studimet e Drs. Becker – perandori – Sutherland).

Ajo vepron në jon hidrogjen

logo_acidficazione

Reflextherapy
Reflextherapy