­

Festival Orient

Zhyt veten në kulturën dhe traditat e një kontinenti pakufi. 8-9-10- dhe 15-16-17 dhjetor, Festivali Orient përsëri në Padova, në Menaxhim.

Ekspozitat fotografike, pazaret, stendat tregtare, gastronomia tipike, ceremonitë tradicionale, shfaqjet folklorizitike, ilaçet natyrore, koncertet, vallet dhe artet marciale do të alternojnë në zonat e shumta tematike kushtuar vendeve të ndryshme në një vazhdimësi të vazhdueshme dhe emocionuese të shfaqjeve, takimeve, etj. […]

nga |2 dhjetor 2017|Ngjarje|Comments Off në Festival Orient