­

Kongresi i 20-të Shkencor Ndërkombëtar i Shën Peterburgut 2-3-4 korrik

Më 25 Prill pranë Torinos, u mbajt një takim me shkencëtarin rus Prof. Konstantin Koroktov nga Universiteti i Shën Petersburg i cili shpiku pajisjen diagnostikuese të përdorur në shumë spitale në të gjithë botën, GDV / EPC (Visualization i shkarkimit të gazit / Kapja Elektronike Foton).

[…]

nga |29 Prill 2016|Blog|Comments Off në Kongresi i 20-të Shkencor Ndërkombëtar i Shën Peterburgut 2-3-4 korrik

Electrosmog mund të shkaktojë probleme serioze për trupin tonë

 

Electrosmog mund të shkaktojë probleme serioze për trupin tonë: kërkoni një studim dhe zbuloni nëse shtrati juaj preket nga fushat elektromagnetike! […]

nga |22 Prill 2016|Blog|Comments Off në Electrosmog mund të shkaktojë probleme serioze për trupin tonë

Elettrosmog nga Wi-Fi: 6 këshilla për të luftuar atë

Modem Wi-Fi dhe electrosmog
Komunikimet Wi-Fi dhe wireless po çlirojnë përdoruesit nga kablloja dhe rrjeti fizik, por ende lënë disa pyetje të cilave shkenca ende nuk mund t'i përgjigjet. Nëse nga njëra anë wireless është një element pozitiv dhe i dëshirueshëm për të zvogëluar ndarjen dixhitale dhe përdorimin e materialeve fizike në […]

nga |15 prill 2016|Blog|Comments Off në Elettrosmog nga Wi-Fi: 6 këshilla për të luftuar atë

Nuk mund të fle apo të fle keq?

Nuk mund të fle apo të fle keq? Provoni jastëkun tonë “efekti i pendës”
https://www.bioriposo.net/guanciale/

I rregullueshëm në trashësi dhe butësi sipas pozicionit të gjumit. Pëlhurë e jashtme e përmbajtjes në Qymyr Bamboo dhe mbushje e brendshme në Bamboo Pulp Bow.

Ne mund t'ju ndihmojmë të përmirësoni cilësinë e jetës tuaj

nga |8 Prill 2016|Blog|Comments Off në Nuk mund të fle apo të fle keq?

Fle mirë këtu është disa këshilla për të pushuar më mirë

Gjumi mirë është shumë i rëndësishëm për të mbajtur një gjendje të mirë shëndetësore: një gjumë i mirë shmang lodhjen, nervozizmin dhe papërsosmëritë por mbi të gjitha lejon funksionimin e duhur të sistemit imunitar, duke zvogëluar rrezikun e kontraktimit të infeksioneve ose sëmundjeve në përgjithësi.

Gjumi është një aktivitet fiziologjik i nevojshëm për mbijetesë, i cili na lejon të rimarrim energjinë psikike dhe fizike të shpenzuar gjatë […]

nga |1 prill 2016|Blog|Comments Off në Fle mirë këtu është disa këshilla për të pushuar më mirë