­

Panairi Profbenessere: mirëqenie dhe shëndet, 24-25 shtator në Desenzano

Kjo faqe merret me mirëqenien në të gjitha format dhe shprehjet e saj. Ai dëshiron të jetë një hapësirë ​​e hapur për të gjithë operatorët e mirëqenies, të cilët duhet të bëhen të njohur dhe të përhapin atë mirëqenie tërësore që nuk është shumë e përhapur.

Yoga, Shiatsu, masazhe, teknika meditimi, kinesiologji, qendra Wellness, Psikologji, Logopedi, vallëzim, akupunkturë, Këshillim, Psikosintezë, qendra […]

nga |25 korrik 2016|Ngjarje|Comments Off në Panairi Profbenessere: mirëqenie dhe shëndet, 24-25 shtator në Desenzano

Natura Bio: më 17 dhe 18 shtator në Correggio

Natura Bio: Festivali i Stileve të Qëndrueshme të Jetesës
Dy ditë festë, mirëqenie dhe shije të mirë, të gjitha natyrale!

Natura Bio është takimi i paharrueshëm me botën e qëndrueshmërisë, ekologjisë dhe ushqimit organik, i cili zhvillohet në një atmosferë festive dhe komode, e aftë për të pushtuar shije dhe ndjeshmëri të ndryshme.

Edicioni 2015 i Festivalit të Stilieve të Jetesës së Qëndrueshme […]

nga |25 korrik 2016|Ngjarje|Comments Off në Natura Bio: më 17 dhe 18 shtator në Correggio

Arborea, 10 dhe 11 Shtator morën Shtëpinë e Mbretit

Arborea: gjuha e unifikuar e natyrës në CASA del RE, Ceresole Reale (TO)
Konferenca “Gjeobiologji ed elettrosmog” do të mbahet nga themeluesi i kompanisë Bioriposo & Sig me pika të plota. Bruno Schirato.

 

 

nga |25 korrik 2016|Ngjarje|Comments Off në Arborea, 10 dhe 11 Shtator morën Shtëpinë e Mbretit

SANA: Bolonja nga 9 deri më 12 shtator 2016

Ngjarja referuese e organike dhe natyrore italiane
Ekspozita Ndërkombëtare e Organike dhe Natyrore SANA është panairi kryesor tregtar në Itali në sektorin e produkteve organike dhe natyrore.
Një ngjarje historikisht më e rrënjosur dhe e dashur nga publiku final i vizitorëve dhe dashamirëve të produktit natyror të vendit tonë, SANA është vitrinë kombëtare dhe ndërkombëtare. […]

nga |23 korrik 2016|Ngjarje|Comments Off në SANA: Bolonja nga 9 deri më 12 shtator 2016

Fiera San Bortolo 27 dhe 28 gusht 2016

 

Fiera San Bortolo është panairi i dedikuar për bujqësinë, zejtarinë, tregtinë dhe zanatet e lashta.
Organizuar nga Resana Proloco me Grupin Animare

Piazza Donatori di Sangue, 8, 31023 Resana
E shtune 27 gusht nga ora 18.30 deri ne 24.00
Të dielën 28 ​​gusht nga ora 9.00 deri në 22.30

 

nga |22 korrik 2016|Ngjarje|Comments Off në Fiera San Bortolo 27 dhe 28 gusht 2016

27 dhe 28 gusht 2016 V.V. BIO – XXIII Serravalle

BIOLOGJIKE… JO MODË, JO MËNYRË TË FOLURIT, JO MIT…

BIO-LOGJIK = në harmoni dhe respekt për jetën.

Ekspozita-Tregu Biologjik Vittorio Veneto (TV) lindi më shumë se 20 vjet më parë dhe ishte një nga panairet e para që festoi ORGANIKE, si një mënyrë jetese.…JO SOLOCIBO, pra, por JETO, JETU, RRITJE dhe […]

nga |22 korrik 2016|Ngjarje|Comments Off në 27 dhe 28 gusht 2016 V.V. BIO – XXIII Serravalle

“Të shëndetshëm dhe të vetëdijshëm”, treg organik në Canove nga 20 deri më 21 gusht

Tregu organik në qendër të Canove më 20 dhe 21 gusht 2016
Qendra e Canove, në pllajën e Asiagos, po përgatitet të presë tregun organik “Të shëndetshëm dhe të vetëdijshëm”.

Të shtunën 20 dhe të dielën 21 gusht 2016, Piazza San Marco do të popullohet me tezga shumëngjyrëshe me produkte organike të të gjitha llojeve. Tregu do të hapet […]

nga |22 korrik 2016|Ngjarje|Comments Off në “Të shëndetshëm dhe të vetëdijshëm”, treg organik në Canove nga 20 deri më 21 gusht

Pajisja më e mirë për zyrën tuaj

BioOffice Biodispositiv është i përshtatshëm për ata që shpenzojnë shumë orë në zyrë apo në kompjuter. Kjo pajisje zvogëlon në masë të madhe ndotjen elektromagnetike shkaktuar nga Wi-Fi për të cilën ne jemi të nënshtruar çdo ditë.
E’ Është e pajisur me një insert tre-dimensionale "AIR teknologji 3D" shumë breathable dhe rezistent ndaj presionit të ushtruar nga pesha dhe lëvizjet e trupit. dhe’ […]

nga |22 korrik 2016|Blog|Comments Off në Pajisja më e mirë për zyrën tuaj

Pajisjet për shëndetin tuaj

Qëllimi ynë është të hartojmë, prodhojmë dhe shpërndajmë produkte për mbrojtjen e shëndetit të njeriut.
Përvoja e gjatë e zbulimin e Mjedisit Metoda plotë-Point dhe hulumtime në fushat e Gjeobiologji dhe ndikimet TË elektromagnetike lejuar krijimin e Biodispositiv.
Zbuloni të gjitha pajisjet tona >>> www.bioriposo.net

Kontaktet: Tel. +39 0423 910875 – bioriposo@bioriposo.com
Via Vallina Orticella, 24 […]

nga |12 korrik 2016|Blog|Comments Off në Pajisjet për shëndetin tuaj

Si të zgjidhni jastëkun më të mirë bazuar në pozicionin në të cilin flini

Jastëku i duhur për të gjithë. Në treg ka shumë lloje jastëkësh, të butë, të fortë, të bërë me materiale natyrale ose sintetike dhe me forma të ndryshme. Por si të zgjidhni jastëkun që garanton pushimin më të mirë? Theelësi është pozicioni në të cilin flini. Sipas një analize të Altroconsumo, për të pushuar mirë, koka, qafa dhe shtylla kurrizore duhet të qëndrojnë në linjë, dhe të sigurohen që kjo […]

nga |4 korrik 2016|Blog|Comments Off në Si të zgjidhni jastëkun më të mirë bazuar në pozicionin në të cilin flini