­

Javën Detox Rieti End – Dita East Desio

E diel 2 korrik të marrin pjesë në End Detox javë (Rieti) dhe Ditën e Lindjes (Desio). Në vijim janë detajet e dy ngjarjeve:

 

Fundi Detox Java

Oasis Residential Sana në Witches vilë

Oasi Sana është një grup njerëzor profesionistësh dhe entuziastësh të disiplinave bionaturale që ofron sintezën e duhur për një fundjavë rigjeneruese dhe detoksifikuese të mjekësisë natyrore, […]

nga |1 korrik 2017|Ngjarje|Comments Off në Javën Detox Rieti End – Dita East Desio