Dëshmi të fundit


Miremengjes,

Doja t'ju falenderoja që më lejuat të vlerësoj përfitimet e bio-pajisjes. Pas dy muajsh nuk kam pasur më dhimbje koke që më detyrojnë të fle në divan dhe vazhdoj të zgjohem më e relaksuar me dëshirën për të shkuar përsëri për të fjetur mbrëmjen tjetër. Ju mund të tregoni në mënyrë të sigurt dëshminë time.

Përshëndetje më të mirë Aurelio Gaeta

Përshëndetje Emri im është Andrea Agostini, unë jam nga Mantova dhe ju njoha përmes pozicionit tuaj në "Festivalin e Lindjes", të mbajtur në Padova dy javë më parë.

Epo, duke dëgjuar këshillën e njërit prej bashkëpunëtorëve tuaj, z. Fiorese, unë pata mundësinë të provoja dhe të kisha kitin tuaj të pllakave magnetike, duke vuajtur nga problemet e shpinës për vite me rradhë.

Unë po ju shkruaj para së gjithash në mënyrë që të merrni falënderimet e mia personale së pari bashkëpunëtorit tuaj, vetëm falë shpjegimeve të të cilave arrita të fitoj një mosbesim total ndaj këtij lloji të produktit. Mosbesimi që do të më kishte penguar të përjetoja efektivitet befasues dhe të papritur për habinë time të madhe.

Prandaj e konsiderova si detyrë time të falënderoj të gjithë ju që keni arritur diçka kaq të çmuar, domethënë të aftë për të lehtësuar dhimbjen dhe njëkohësisht duke dhënë gjënë më të çmuar, mirëqenien.

Pavarësisht, për ironi të fatit, profesioni im (shes drogë ...), do të jetë kënaqësi, si dhe shqetësimi im të flas për ty me të gjithë njerëzit më të afërt.

Me mirënjohje të sinqertë,
Andrea Agostini, Mantua.