Të përmirësuar cilësinë e jetës tuaj me:

Full-Point Technology & Bioriposo Life Style

Patent re për shpikje industriale: pajisje për mbrojtje Elettrosmog N ° 102019000002333

Zgjidhni gjuhën tuaj për të parë këtë video të 2'30”për të gjetur parimin shkencor të pajisjeve tona të mbrojtjes nga electrosmog

Zbuloni zgjidhjeve tona për çdo moment të ditës tuaj, Mbrojtja H24.

Qëllimi i kompanisë sonë është që të projektimit, të krijojnë dhe prodhojnë mbrojtje personale nga electrosmog.

Fushat elektromagnetike edhe në qoftë se frekuenca ende në fushën e rrezatimit jonizues, megjithatë, kanë efekte kumulative mbi metabolizmin e strukturave të gjalla që duke mos shkaktuar menjëherë një tumor të tilla si rrezatimi që vijnë për të ndryshuar metabolizmin dhe pas, për shembull, disa mijëra sekonda (apo ditëve) shkaktojë një efekt të ngjashëm me një rrezatim jonizues.

Profesor Bruno Brandimarte
Fizikani bërthamor dhe Profesor i rolit të zakonshëm e matjeve elektronike

Universiteti i Romës Tor Vergata