Biodispositiv: Mbrojtja për natën

Kur trupi është i ekspozuar ndaj të bëra nga njeriu dhe fusha natyrore elektromagnetike për një periudhë të gjatë, ndodhin ndryshime të metabolizmit nga gjëndrës pineale (epiphysis), shumë të vogël, por shumë e rëndësishme për shumë arsye, që rezultojnë nga aktivitetet e saj rregullohet me metabolizmin, sekreton melatonin që nuk bëjnë shërben vetëm për të rregulluar gjumin, por fillon një ujëvarë të tërë të proceseve hormonale, dall'Epifisi atëherë hipofizës për gjëndra tiroide veshkave. Melatonin gjatë natës pastaj lëshon një grup kompleks i hormoneve që shkojnë për të vepruar në të gjithë trupin.

Aplikimi i parë i ynë patentë Ajo i përket vendin shtratKu dhe kalojnë një të tretën e kohës sonë dhe pastaj jetën tonë i dedikuar për të fjetur, se roli i: Disintossicare, riparimin dhe rigjenerohet çdo qelizë e trupit tonë.

Ndërsa ju të gëzojnë Geoprotetto tuaj të gjumit, i Biodispositiv punon ...

Ne mund të konvertohet në fushat elektromagnetike dhe geopathic me Biodispositivo Full-Point vepruar tre sekuenca në bazë të fillimi i jetës:

1 - Asimilimi
2 - Transformimin
3 - Të ushqyerit

"e tij qark autoalimenta me fushat elektromagnetike dhe / ose geopatici i pranishëm në mjedis dhe për një proces autoinduksion elektromagnetike tyre derë Biocompatible në nivele" (E pranueshme nga trupi i njeriut).

Applicazione i cili është i bazuar

Ligji Fizikë: Lenz-Faraday-Neumann.

Biodispositiv3sequenze

“Në të ardhmen, të gjitha makinat do të mundësuar nga lidh me marshin e natyrës”
nikola Tesla

Biodispositiv: si e bëri

Il Biodispositivo Ajo duhet të jetë përhapur sipër dyshekut dhe i tëri për të qoshet me elastike tyre.

Brenda Biodispositiv, ngulitur në një të butë dhe komod "Matelasèe" në Natyrore liri, dy janë instaluar fazat e operacion. STADIUM parë * Ajo është dhënë nga fusha magnetike axial Nord Sud (Sipas ligjit të Hartmann); sipas STADIUM Ajo është dhënë nga qark Solenoid me '(E.M.I. absorbimit absorbimit Fields Elektromagnetike) dukshëm jashtë antenë extension Omega.

Për të mbrojtur dhe për të ruajtur të pandryshuar fperation nga komponentët e brendshme dhe qarqeve që përbëjnë Biodispositivo kemi përdorur pëlhura rezistente natyror tractions për shkak të përdorimit.

gatishmëria jonë për të marrë fibrave tekstile me Biologjik Compatibility lartë na çoi për të zgjedhur midis gjithë bambu me qymyr dhe Lino.

Pëlhurë e jashtme e Biodispositiv

përbërë fibërbambu, i shëndetshëm, antibakterial dhe deodorizing natyror. Bamboo ne përdorim është Bamboo Qymyr druri, Një specie e veçantë e bambu, origjinale Kinë, Fibra të cilit, nënshtruar temperaturë mbi 800 °, Sipas një '500 metodë e lashtë, ajo shkakton një karbon që i jep pëlhurë cilësi filtrim e pastrues që promovojnë’ekuilibër mes jonet pozitive dhe negative.

Pëlhurë e brendshme e Biodispositiv

Ai përbëhet nga LINO al 100% tokë e tretur. Ky proces i dekompozimi natyror ligande e projektuar të lidhen së bashku fibrave është i favorizuar nga’veprim enzimatikmikroorganizmave natyrale të pranishëm në tokë. Në mëvonshëm përpunimit metodat tradicionale të punësuar për të shmangur ndarjen sa injorohen proteina që do të marrë larg përputhshmërinë biologjike. ju hypoallergenic, Kjo nuk do të mbajë as papastërtitë as depozitat gëlqere dhe madje edhe ato të acidit urik dhe amoniak si të bollshme në shurrë e fëmijëve tanë blissfully pakontrolluar. ju të shëndetshëm, shëndetshëm, të qëndrueshme, miqësore me mjedisin dhe relaksuese.

Biodispositivo: theraphy veprim

Rrezet tokësore që mbajnë trupin e lëkundje informacion strukturuar si "attractors".
Këto janë si një "sfond" zhurmën e cila pengon edhe komunikimin nën-qelizore midis qelizave, gjithmonë amplifikimin më shumë.
Vendimtare për veprim patogjen të Geopathies është përhershmëria për disa orë në këto zona pa lëvizur trupin.
Kjo është në lidhje me shtratin apo vendin e punës ulur.
Në krahasim me një pjatë fotografike e cila është etched ngadalë, pasi duke qëndruar atje për disa muaj geopatia vepron kështu patogjen.
Pasoja vendimtare është, që indet më organike të përfshirë në "parazitizmin" oshilacione jonormale janë pikërisht lëngjeve që përfaqësojnë shumicën e përbërësve të trupit tonë.

dyshek

fusha e saj e qëndrueshme magnetike punon:

BioRelax

BioOffice

biokarburanteve