Biodrive 5G

BioDrive

Ngiste një makinë apo kamion të bëhet gjithnjë e më shumë një përpjekje e përqendrimit. Konstante ulur pozicion për shkak të stresit dhe dhimbje fizike që ndodhin në zonën e shpatullës dhe zonën e mesit të shtyllës kurrizore.
Shkaku i vërtetë i këtyre çrregullimeve vjen nga problemet postural dhe compression kurrizore dhe është theksuar edhe nga mungesa e fushës natyrore të Tokës elektrike të lidhur me fushën magnetike, për makinën tuaj, kamion juaj duke u izoluar nga toka nga gomat, janë kafaze Faraday që bllokojnë fushë jashtme elektrike.
Biodrive gjeneron fushën e vet magnetike i cili vepron në gjëndra veshkave, na lejon të në mënyrë drastike të ulur lodhjen dhe për të përmirësuar cilësinë dhe qëndrueshmëri të përqendrimit të 28% pas një ore dhe 64.25% pas 6 orësh.

shkoj Elektrostatike makinë fushë

– Kliko imazhin për ta zmadhuar –

BioDrive

Biodispositivo

BioRelax

BioOffice