­

Orient Festival Romë 6-7-8 maj

Zhyt veten në kulturat dhe traditat e një kontinenti të pakufishëm. Më 6, 7, 8 maj, Festivali i Lindjes kthehet në Romë, në kompleksin e ekspozitës Nuova Fiera di Roma.

Ekspozitat fotografike, pazaret, stendat tregtare, gastronomia tipike, ceremonitë tradicionale, shfaqjet folkloristike, ilaçet natyrore, koncertet, vallet dhe artet marciale do të alternojnë në zonat e shumta tematike kushtuar shumëllojshme […]

nga |3 maj 2016|Ngjarje|Comments Off në Orient Festival Romë 6-7-8 maj

Ishulli i perimeve: 27-28-29 maj

Ishulli i perimeve: aspektet etike, shëndetësore dhe kulturore
i aftë për të ndryshuar botën…
27/28/29 maj 2016 ROME
 

Ejani dhe zbuloni pajisjet tona në qëndrimin tonë brenda ngjarjes !!
Qëllimi ynë është të hartojmë, prodhojmë dhe shpërndajmë produkte për mbrojtjen e shëndetit të njeriut.

Përvoja shumë vjeçare e Metodës së Studimit Mjedisor me Pikë të Plotë dhe hulumtimeve në fushat e GEOBIOLOGY AND AND […]

nga |2 maj 2016|Ngjarje|Comments Off në Ishulli i perimeve: 27-28-29 maj

Vegan Festival 7-8 maj Ferrara

Vegan Festival 7-8 maj P.za Trento Trieste Ferrara
Një festival vegan i hapur për të gjithë, për tu njohur dhe afruar me një dietë etike dhe stil jetese në refuzimin e të gjitha formave të shfrytëzimit të kafshëve, për ata që tashmë e kanë përqafuar këtë stil jetese, ose për ata që nuk e kanë zbuluar ende botën vegan por dëshiron […]

nga |1 maj 2016|Ngjarje|Comments Off në Vegan Festival 7-8 maj Ferrara