­

për Intermedia

Ky autor ende nuk ka mbushur asnjë detaj.
Deri më tani Intermedia ka krijuar 14 shënimet në blog.

Ishulli i perimeve: 27-28-29 maj

Ishulli i perimeve: aspektet etike, shëndetësore dhe kulturore
i aftë për të ndryshuar botën…
27/28/29 maj 2016 ROME
 

Ejani dhe zbuloni pajisjet tona në qëndrimin tonë brenda ngjarjes !!
Qëllimi ynë është të hartojmë, prodhojmë dhe shpërndajmë produkte për mbrojtjen e shëndetit të njeriut.

Përvoja shumë vjeçare e Metodës së Studimit Mjedisor me Pikë të Plotë dhe hulumtimeve në fushat e GEOBIOLOGY AND AND […]

nga |2 maj 2016|Ngjarje|Comments Off në Ishulli i perimeve: 27-28-29 maj

Fle mirë këtu është disa këshilla për të pushuar më mirë

Gjumi mirë është shumë i rëndësishëm për të mbajtur një gjendje të mirë shëndetësore: një gjumë i mirë shmang lodhjen, nervozizmin dhe papërsosmëritë por mbi të gjitha lejon funksionimin e duhur të sistemit imunitar, duke zvogëluar rrezikun e kontraktimit të infeksioneve ose sëmundjeve në përgjithësi.

Gjumi është një aktivitet fiziologjik i nevojshëm për mbijetesë, i cili na lejon të rimarrim energjinë psikike dhe fizike të shpenzuar gjatë […]

nga |1 prill 2016|Blog|Comments Off në Fle mirë këtu është disa këshilla për të pushuar më mirë

Natyrisht: shëndeti, ushqimi dhe Wellness 2016

Ngjarja Montecatini Terme më 19-20 Mars 2016 "Natyrisht e drejtë për shëndetin, ushqimin dhe mirëqenien" është një pikë referimi për një publik të gatshëm dhe të interesuar, në kërkim të mirëqenies përmes një jetese etike të bazuar në metodat natyrore. Nuk mund të na mungonte! Ne gjithashtu do të jemi të pranishëm me qëndrimin tonë për t'ju zbuluar zgjidhjet tona […]

nga |1 Mars 2016|Ngjarje|Comments Off në Natyrisht: shëndeti, ushqimi dhe Wellness 2016

BIOSALUTE TRIVENETO në 4-5-6 Mars

JU MUND T L JEToni MIR!
Nga 4 deri në 6 Mars 2016 në Santa Lucia di Piave (TV) Kthehet BIOSALUTE TRIVENETO. Ne gjithashtu do të jemi atje me produktet tona për shëndetin tuaj!
Pas një suksesi tjetër të jashtëzakonshëm të edicionit të pestë të mbajtur në Mars 2015, Biosalute kthehet me mbi 3000 metra katror hapësirë ​​ekspozite të mbuluar dhe rinovuar kohët e fundit.

Do të ketë 140 ekspozues […]

nga |1 Mars 2016|Ngjarje|Comments Off në BIOSALUTE TRIVENETO në 4-5-6 Mars

Festival i Orientit në Torino 11-12-13 Mars

Eksploroni Universin Lindor

Zhyt veten në kulturat dhe traditat e një kontinenti të pakufishëm. Më 11, 12, 13 Mars dhe 18, 19, 20 Mars, Festivali i Orientit kthehet në Torino, në kompleksin e ekspozitës Lingotto Fiere.

Ekspozitat fotografike, pazaret, stendat tregtare, gastronomia tipike, ceremonitë tradicionale, shfaqjet folkloristike, ilaçet natyrore, koncertet, vallet dhe artet marciale do të alternojnë në shumë […]

nga |1 Mars 2016|Ngjarje|Comments Off në Festival i Orientit në Torino 11-12-13 Mars

NE DUA BIO – Firence 20 dhe 21 Shkurt

NE DUA BIO

Natyra e Salone del Bio Benessere dhe EcoS qëndrueshmëria ND APRMARRJEN E DYT E DYT on më 20-21 FEBRUAR në OBiHall në Firence!

Prometeo Eventi organizon në 20-21 Shkurt në Firence në www.obihall.it OBIHall Edicionin e Dytë të "WE LOVE BIO" Ekspozita e Bio Wellness, Natyra dhe Eko-Qëndrueshmëria.

Ngjarja u krijua me qëllim të shpërndarjes, ndërgjegjësimit dhe promovimit […]

nga |3 shkurt 2016|Ngjarje|Comments Off në NE DUA BIO – Firence 20 dhe 21 Shkurt

Genius Electronic Antena

Për çfarë përdoret mjeti Genius Electronic Antenna? Zbulojeni në https://www.bioriposo.net/genius/

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com

 

nga |3 shkurt 2016|Blog|Comments Off në Genius Electronic Antena

Biodevice -ja jonë punon edhe në gjak

Zbuloni më shumë në https://www.bioriposo.net/biodispositivo/

 

nga |3 shkurt 2016|Blog|Comments Off në Biodevice -ja jonë punon edhe në gjak

Vendoseni shtratin në vendin e duhur

konferencë “Vendoseni shtratin në vendin e duhur!”
në Materiavera në Milano.

Materiavera ka vite që merret me çështje që lidhen me qëndrueshmërinë e mjedisit në fushën e kërkimit, planifikimit arkitektonik dhe dizajnit. Qendra është themeluar në vitin 2004 dhe vazhdon rrugën profesionale në fushën e arkitekturës ekologjike e filluar në vitet 80 nga Qendra Bio-building dhe nga Tupa për […]

nga |2 shkurt 2016|Ngjarje|Comments Off në Vendoseni shtratin në vendin e duhur

IO BENE Panairi i Mirëqenies 27-28 Shkurt

Ne gjithashtu do të jemi të pranishëm të Shtunën 27 dhe të Dielën 28 ​​Shkurt 2016 në Kazermën e Artilerisë në Porta Verona, Peschiera del Garda (VR) për panairin e shëndetit IO BENE

Edicioni i pestë i Panairit të Wellness IO BENE është planifikuar për të Shtunën 27 dhe të Dielën 28 ​​Shkurt 2016 në Kazermat e Artilerisë Porta Verona në Peschiera del […]

nga |1 shkurt 2016|Ngjarje|Comments Off në IO BENE Panairi i Mirëqenies 27-28 Shkurt