NE DUA BIO

Natyra Salone del Bio Benessere dhe EkoQëndrueshmëria KTHIM NE TANIMIN E TIJ te DYTE ne datat 20-21 SHKURT në OBiHall në Firence!

Prometeo Eventi organizon 20-21 shkurt në Firence në OBIHall www.obihall.it Edicioni i Dytë i "WE LOVE BIO" Ekspozita e Bio Wellness, Natyra dhe Eko-Qëndrueshmëria.

Ngjarja ka lindur me synimin për të përhapur, ndërgjegjësuar dhe promovuar të gjitha realitetet që operojnë në sektorin organik dhe më gjerë, duke përfshirë aktivitete që përfshijnë përfitime psikike, mirëqenie fizike për personin por edhe realitete që synojnë mbrojtjen e mjedisit dhe respektimin. të kritereve të eko-qëndrueshmërisë.

Brenda ekspozitës ka kompani dhe shoqata që operojnë në sektorë të ndryshëm, nga tregu më i fortë dhe më interesant i produkteve organike e deri te objektet turistike si hotelet dhe shtëpitë e fermave që përputhen me kriteret e eko-qëndrueshmërisë. Do të ketë gjithashtu restorante organike dhe vegane, qendra Wellness, palestra, burime alternative të energjisë, veshje organike dhe shumë më tepër.

Në Zonën e Skenës organizohen një sërë eventesh anësore me: demonstrime kërcimi, kurse fitnesi, sfilata mode me veshje organike dhe/ose të ricikluara. Gjithashtu në Zonën e Skenës organizohen një sërë konferencash për ndërgjegjësimin dhe informimin e vizitorit për rëndësinë e produkteve organike dhe efektet pozitive që ato mund të kenë tek personi dhe mjedisi.

Në dhomën e Venusit, nga ana tjetër, është ngritur zona e meditimit dhe e mirëqenies.