­

Elektrostatike makinë fushë

Si ajo gjeneron fushën elektrostatike në makinë:>

Premisa:
Fusha elektrostatike nuk është i pranishëm në mjedis, por është e gjeneruar nga fërkim (heqja e akuzave sipërfaqësore) e rrobave dhe mbulesa e sipërfaqeve të bëra prej materiali izolues.
Duke qenë material izolues, nëse hiqen disa elektrone, ekuilibri për shkak të ngarkesave të reja nuk rigjenerohet. […]

nga |23 korrik 2018|Vështrime|Comments Off në Elektrostatike makinë fushë

Test Biolabor Accademia Tesla

nga |17 korrik 2018|Vështrime|Comments Off në Test Biolabor Accademia Tesla

1 – Mikrovalë dhe gama rrezet nga nën tokë

nga |19 nëntor 2015|Vështrime|Comments Off në 1 – Mikrovalë dhe gama rrezet nga nën tokë

2 – Microtuboli DNA: Dr.Prof. Spomenko J.Mihailovic

nga |19 nëntor 2015|Vështrime|Comments Off në 2 – Microtuboli DNA: Dr.Prof. Spomenko J.Mihailovic

3 – Ndotja nga Fushat elektromagnetike: kush / Dr. Kjoce Nakagava

nga |19 nëntor 2015|Vështrime|Comments Off në 3 – Ndotja nga Fushat elektromagnetike: kush / Dr. Kjoce Nakagava

4 – Rezonancë biologjike: Dr. Ljliana Bajč Bibic

nga |19 nëntor 2015|Vështrime|Comments Off në 4 – Rezonancë biologjike: Dr. Ljliana Bajč Bibic

5 – Sistemin e njeriut: U. Warnke

nga |19 nëntor 2015|Vështrime|Comments Off në 5 – Sistemin e njeriut: U. Warnke

6 – Ilya Prigogine (1977 Çmimi Nobel në Kimi)

nga |19 nëntor 2015|Vështrime|Comments Off në 6 – Ilya Prigogine (1977 Çmimi Nobel në Kimi)

7 – Teknologjia GDV

nga |19 nëntor 2015|Vështrime|Comments Off në 7 – Teknologjia GDV