Efektet e jashtëzakonshme të ribalancimit menjëherë tërheq vëmendjen tashmë pas 10 minutave të para të përdorimit BIOLABOR®, me energjinë e ekuilibrit bioenergetik duke shkuar nga 96% në 99%, duke shkuar për të normalizuar hiperaktivitetin hipofizor dhe hipotalamik, për të riaktivizuar stabilitetin e korteksit cerebral, për të riaktivizuar funksionet peristaltike të zorrës së trashë dhe sigmoidin, për të riaktivizuar funksionet efektet biologjike të pankreasit.

Relaksimi i shkaktuar nga tkurrja e kurrizit lumbar është gjithashtu i menjëhershëm.

Pas 20 minutash të përdorimit të BIOLABOR®, Energjia organike zhytur pak, por ende ka mbetur e lartë se ajo e subjektit para përdorimit të saj, por edhe për stabilizimin e mëlçisë dhe të veshkave parametrat e mbetura nuk është i balancuar nga seanca e kaluar.

Il BIOLABOR® pastaj ju lejon të:

  • Rivendosjen e bilancit të energjisë;
  • Normalizimin shtetet e stresit;
  • Ribalancim tiparet dystonic;
  • Riaktivizuar organet në deficitit;
  • Rritja e peristaltikės zorrëve;
  • aktivitet modulare enzimë;
  • Shtetet përmbajtur ankthit;
  • Relax sistemin musculoskeletal.

Biodispositivo

BioRelax

biokarburanteve