­

Mbrojtja shëndetësore për trupin tuaj!

Përvoja e gjatë e zbulimin e Mjedisit Metoda plotë-Point dhe hulumtime në fushat e Gjeobiologji dhe ndikimet TË elektromagnetike lejuar krijimin e Biodispositiv.

Gjithashtu pyesni veten se çfarë është Gjeobiologji?
Kjo është një disiplinë që përfshin mjekësi, Arkitekturë dhe fizikës dhe të bëjë me marrëdhëniet ndërmjet njeriut dhe mjedisit.
Ajo u zbulua kohët e fundit […]

nga |11 prill 2017|Blog|Comments Off në Mbrojtja shëndetësore për trupin tuaj!