Kërkesë një zbulimin – Më poshtë ju mund të gjeni kostot dhe formularin e aplikimit

ADN është një mbështjellje që ka shumë atome të pozicionuar në një spirale, është një koleksionues i sinjaleve prandaj është e nevojshme ta mbroni atë në mënyrë që të mos arrijnë asnjë sinjal të jashtëm.

Kërkesë një zbulimin

Efekti i nyjes Geopatogeno

Efekti i nyjes Geopatogeno

* Nëse keni një gjumë të shqetësuar dhe shpesh zgjohen në mes të një deri në katër.
* Në qoftë se ju merrni deri më të lodhur se kur ju shkoi në shtrat.
* Në qoftë se ju zgjoheni me dhimbje apo dhimbje koke.
* Nëse vuani nga depresioni, sëmundje të zemrës apo tretje të dobët.
* Nëse vuani nga pagjumësia.
Këto simptoma janë një shenjë paralajmëruese.
Në të gjitha gjasat shtrati juaj është e vendosur mbi një zonë geopathic
(gabimet gjeologjike, rrjedhat nëntokësore ose të kalimit të rrjetit Hartman).

GJATË Hulumtuesit DISA Twentieth Century…
Haviland, LAKHOWSKI, I Phol, Cody, Staufer, Curry, Picard, Hartman…
POR tashmë "The Etruscans, Romakët e lashtë, PEOPLES EAST… (1000 a.c.)
METODAT me të ndryshme, të gjithë janë arrijnë në përfundimin njëjtë:

Gjumi mbi shëndetësor mashkull FA '

Ndikimin e këtyre kalimeve që ndikojnë më shumë organe të ndryshme të trupit. Ulja ose Anuloje efektin kuruar dhe drogës.
PARIMI i çrregullimeve janë pak 'PËRGJITHSHME DHE NATYRA KUFIZUAR':
Insomnia, marramendje, lodhje EASY ', palpitations,
aritmia kardiake, tretje KEQ.
PASTAJ një distancë prej VJET lindin sëmundjet reale.

Si për të zbuluar?
FULL-POINT ka zhvilluar një metodë shkencore e zbulimit


Il costo della rilevazione è di € 60,00 per 3 stanze.

Pyetni një Zbulimi Plotësuar formularin e mëposhtëm

Emri juaj i plotë (required)

Qyteti (e nevojshme)

Province (e nevojshme)

Email juaj (required)

Phone (e nevojshme)

Si e bëri ai të na gjeni?
nga site / Shoqërore

nga Konferenca

Event holistik

Kontaktoni tonë / një Konsulenti Sig./a

Kontaktoni Sig./ra tonë të konsumatorëve

mesazhi juaj