­

Vozitni më së miri me Biodrive

Drejtimi i një makine ose kamioni po bëhet gjithnjë e më shumë një përpjekje përqendrimi. Pozicioni i vazhdueshëm i ulur shkakton stres dhe dhimbje fizike që shfaqen në zonën e shpatullave dhe shpinë të mesit. Shkaku i vërtetë i këtyre shqetësimeve është mungesa e një fushe elektrike siç është makina juaj, kamioni juaj […]

nga |17 qershor 2016|Blog|Comments Off në Vozitni më së miri me Biodrive

Ekspozimi në fushat elektromagnetike, si ta zvogëloni atë në shtëpinë tuaj?

Ekspozimi në fushat elektromagnetike, si ta zvogëloni atë në shtëpinë tuaj? Kohët e fundit Franca njohu për herë të parë në baza kombëtare një rast të aftësisë së kufizuar për shkak të alergjisë ndaj valëve elektromagnetike.Më pak se të jetojmë në një mjedis të pakontaminuar, ne të gjithë jemi të ekspozuar pak a shumë rregullisht në fushat elektromagnetike, në shtëpinë tonë ose në punë . […]

nga |10 qershor 2016|Blog|Comments Off në Ekspozimi në fushat elektromagnetike, si ta zvogëloni atë në shtëpinë tuaj?

Yogafestival 4-5 Qershor Padova

Bëni YOGA… dhe jetoni më mirë
YOGAFESTIVAL COLLI EUGANEI
Botimi II
Më 4 dhe 5 Qershor në Villa dei Vescovi (Luvigliano di Torreglia, Padova)

Pas suksesit të edicionit të parë, Yogafestival Colli Euganei, një aktivitet i organizuar nga Yogafestival, rrjeti më i rëndësishëm kushtuar Yoga në Itali, kthehet të Shtunën 4 dhe të Dielën 5 Qershor në Luvigliano di Torreglia (Padova), në bashkëpunim […]

nga |1 qershor 2016|Ngjarje|Comments Off në Yogafestival 4-5 Qershor Padova

Eco Versilia, Festivali i mënyrave të jetesës së qëndrueshme nga 2 deri në 5 qershor në Lucca

Ecoversilia është një ngjarje mbi qëndrueshmërinë, ushqimin dhe mirëqenien natyrore. Ngjarja, në edicionin e saj të katërt, me patronazhin e Rajonit të Toscana dhe Provincës së Lucca, do të zhvillohet në Camaiore (Lu), në 2-5 qershor 2016 në parkun e mrekullueshëm të Villa Le Pianore. Do të jetë një vitrinë e përvojave dhe praktikave më të mira të ekonomisë së qëndrueshme. […]

nga |1 qershor 2016|Ngjarje|Comments Off në Eco Versilia, Festivali i mënyrave të jetesës së qëndrueshme nga 2 deri në 5 qershor në Lucca