­

Prof. Bruno Brandimarte

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Prof. Bruno Brandimarte

Dr. Patricia Coogan

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dr. Patricia Coogan

Dr. Patricia Coogan

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dr. Patricia Coogan

Dr. Patricia Coogan

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dr. Patricia Coogan

Dott. L. M. Grimaldi

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dott. L. M. Grimaldi

Prof. Ilya Prigogyne

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Prof. Ilya Prigogyne

Mbrojtja shëndetësore për trupin tuaj!

Përvoja e gjatë e zbulimin e Mjedisit Metoda plotë-Point dhe hulumtime në fushat e Gjeobiologji dhe ndikimet TË elektromagnetike lejuar krijimin e Biodispositiv.

Gjithashtu pyesni veten se çfarë është Gjeobiologji?
Kjo është një disiplinë që përfshin mjekësi, Arkitekturë dhe fizikës dhe të bëjë me marrëdhëniet ndërmjet njeriut dhe mjedisit.
Ajo u zbulua kohët e fundit […]

nga |11 prill 2017|Blog|Comments Off në Mbrojtja shëndetësore për trupin tuaj!

Trupi ynë ka nevojë për fushë magnetike e Tokës

Linjat magnetike të tokës në terren e forcës që e rrethojnë dhe të kalojnë të gjithë strukturën jetojnë në Tokë rregullon zhvillimin e natyrshme e metabolizmit të dy të përgjithshëm dhe të lëvizshme. Në ndryshimet e rrjetit të linjave të forcës për shkak të fenomenit të geobiologia që Elettrosmog ndryshojnë zhvillimin natyrore metabolike.

nga |23 dhjetor 2016|Blog|Comments Off në Trupi ynë ka nevojë për fushë magnetike e Tokës

Jeta jetojnë në një sajë më të qetë në pajisjet tona

Ne hartimin dhe shpërndarjen e produkteve për shëndetin tuaj.
Me pajisjet tona, ju do të jetë i mbrojtur nga ndikimi elektromagnetik në çdo kohë të ditës.

nga |28 tetor 2016|Blog|Comments Off në Jeta jetojnë në një sajë më të qetë në pajisjet tona

Zbuloni pllaka magnetike kit për të aplikuar menjëherë në pikat lënduar

Provoni pllaka tona magnetike që do të aplikohen në pikat lënduar për shkak të moshës, lëndimet sportive apo të jetës së përditshme dhe e gjen veten dhe e gjen vetëm qetësi drejtë sidomos në fazat e lëvizjes së nyjeve !!

 

 

nga |3 tetor 2016|Blog|Comments Off në Zbuloni pllaka magnetike kit për të aplikuar menjëherë në pikat lënduar