­

SENDIM PËR TË EVOLUAR: 25 shkurt në Romë

 

 

Për më shumë informacion mbi konferencën na kontaktoni KËTU

nga |Gjatë takimit do t'ju tregojmë mjetet juridike dhe zbulimet e ndryshme shkencore mbi këtë temë, do të demonstrojmë përmes sllajdeve dhe kontrolleve të vogla individuale korrespondencën fizike të organeve të "ndotura" nga agjentët toksikë dhe sëmundjet që lidhen me to. Do të prezantohen zgjidhje konkrete për harmonizimin e fushave elektromagnetike në dobi të shëndetit.|Ngjarje|Comments Off në SENDIM PËR TË EVOLUAR: 25 shkurt në Romë

11 shkurt: SEMINAR INFORMACIONI: Gjeopatia, ndotja dhe qëndrimi

nga |Gjatë takimit do t'ju tregojmë mjetet juridike dhe zbulimet e ndryshme shkencore mbi këtë temë, do të demonstrojmë përmes sllajdeve dhe kontrolleve të vogla individuale korrespondencën fizike të organeve të "ndotura" nga agjentët toksikë dhe sëmundjet që lidhen me to. Do të prezantohen zgjidhje konkrete për harmonizimin e fushave elektromagnetike në dobi të shëndetit.|Ngjarje|Comments Off në 11 shkurt: SEMINAR INFORMACIONI: Gjeopatia, ndotja dhe qëndrimi