­

ELECTROSMOG SHËNDETI DHE MBROJTËSE me profesor BRUNO BRANDIMARTE

Prof. Bruno Brandimarte

Profesor i Universitetit të Aplikuara Biofizikë Master miliardë Estetikë II të Romës

Profesor i Applied Biofizikë Fondacioni Ndërkombëtar Fatebenefratelli

Profesor në Master në Posturology Universitetin e Romës "La Sapienza"

Profesor i Aplikuara Biofizikë UNISRITA – Roma

 

Prof. Bruno Brandimart - Profesor e matjeve elektronike dhe Doc e Aplikuara Biofizikë Universitetin e Tor Vergata dhe UNISRITA -. Roma

Elektromagnetike dhe SHËNDETI […]

nga |19 korrik 2018|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në ELECTROSMOG SHËNDETI DHE MBROJTËSE me profesor BRUNO BRANDIMARTE

MASAT LEHTESUESE RAPORTI ELECTROSMOG i Pajisjet mbrojtëse Dell 'BIORIPOSO srl

ELECTROSMOG Pajisjet mbrojtëse personale Company BIORIPOSO srl

MASAT LEHTESUESE - Raporti

Objektivi:

Objektivi i këtyre matjeve është për të verifikuar efektivitetin e mbrojtjes electrosmog ofruara nga pajisjet të prodhuara nga Bioriposo Srl emërtohet "Biolabor RCT" (gjendje të mirë) dhe "Bioriposo RC" (krevat).

Ajo gjithashtu do të kërkojë për të përcaktuar koeficienti attenuation e sinjaleve mjedisore për shkak të radiofrekuencave […]

nga |19 korrik 2018|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në MASAT LEHTESUESE RAPORTI ELECTROSMOG i Pajisjet mbrojtëse Dell 'BIORIPOSO srl

KONGRESI Levico Terme 1994 – Dott.Thomas Koering

nga |16 janar 2017|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në KONGRESI Levico Terme 1994 – Dott.Thomas Koering

Fuqia Lock CELL (Dr. Thomas Koering / Froelich / Nobel Prize Ilya Prigogine System)

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në Fuqia Lock CELL (Dr. Thomas Koering / Froelich / Nobel Prize Ilya Prigogine System)

magnetizëm e Tokës. Ing. Giacomo De Vito

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në magnetizëm e Tokës. Ing. Giacomo De Vito

EHS: WHO / Prof. Olle Johanson / Angelo Levis

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në EHS: WHO / Prof. Olle Johanson / Angelo Levis

Test me Georitmogramma: Ing.Giacomo De Vito

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në Test me Georitmogramma: Ing.Giacomo De Vito

Mekanizmat e veprimit dhe efektet biologjike të fushës magnetike në qelizë

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në Mekanizmat e veprimit dhe efektet biologjike të fushës magnetike në qelizë

Konferenca Aschof e Parisit 1985.

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në Konferenca Aschof e Parisit 1985.

TEST GDV (Gas Shkarkimi Vizualizimi) Luglio / Ottobre 2015

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në TEST GDV (Gas Shkarkimi Vizualizimi) Luglio / Ottobre 2015