­

Bioprotector

Bioprotector bashkon dy fusha të rëndësishme të aplikimit. Gjeni se në cilat: https://www.bioriposo.net/bioprotector/

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com

nga |2016-02-05T13:07:48+00:00|Blog|Comments Off në Bioprotector

NE DUA BIO – Firence 20 dhe 21 Shkurt

NE DUA BIO

Natyra e Salone del Bio Benessere dhe EcoS qëndrueshmëria ND APRMARRJEN E DYT E DYT on më 20-21 FEBRUAR në OBiHall në Firence!

Prometeo Eventi organizon në 20-21 Shkurt në Firence në www.obihall.it OBIHall Edicionin e Dytë të "WE LOVE BIO" Ekspozita e Bio Wellness, Natyra dhe Eko-Qëndrueshmëria.

Ngjarja u krijua me qëllim të shpërndarjes, ndërgjegjësimit dhe promovimit […]

nga |3 shkurt 2016|Ngjarje|Comments Off në NE DUA BIO – Firence 20 dhe 21 Shkurt

Genius Electronic Antena

Për çfarë përdoret mjeti Genius Electronic Antenna? Zbulojeni në https://www.bioriposo.net/genius/

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com

 

nga |3 shkurt 2016|Blog|Comments Off në Genius Electronic Antena

Biodevice -ja jonë punon edhe në gjak

Zbuloni më shumë në https://www.bioriposo.net/biodispositivo/

 

nga |3 shkurt 2016|Blog|Comments Off në Biodevice -ja jonë punon edhe në gjak

Vendoseni shtratin në vendin e duhur

konferencë “Vendoseni shtratin në vendin e duhur!”
në Materiavera në Milano.

Materiavera ka vite që merret me çështje që lidhen me qëndrueshmërinë e mjedisit në fushën e kërkimit, planifikimit arkitektonik dhe dizajnit. Qendra është themeluar në vitin 2004 dhe vazhdon rrugën profesionale në fushën e arkitekturës ekologjike e filluar në vitet 80 nga Qendra Bio-building dhe nga Tupa për […]

nga |2 shkurt 2016|Ngjarje|Comments Off në Vendoseni shtratin në vendin e duhur

IO BENE Panairi i Mirëqenies 27-28 Shkurt

Ne gjithashtu do të jemi të pranishëm të Shtunën 27 dhe të Dielën 28 ​​Shkurt 2016 në Kazermën e Artilerisë në Porta Verona, Peschiera del Garda (VR) për panairin e shëndetit IO BENE

Edicioni i pestë i Panairit të Wellness IO BENE është planifikuar për të Shtunën 27 dhe të Dielën 28 ​​Shkurt 2016 në Kazermat e Artilerisë Porta Verona në Peschiera del […]

nga |1 shkurt 2016|Ngjarje|Comments Off në IO BENE Panairi i Mirëqenies 27-28 Shkurt

ZEN-Një Panair i Wellness-it në Xhenova 5-6-7 Shkurt

Zbuloni të gjitha pajisjet tona në 5-6-7 Shkurt në stendën tonë brenda Panairit të Wellness në Xhenova

ZEN-Një Panair i Wellness në Xhenova
është ngjarja e tregut të ekspozitës kushtuar Wellness Natyrore, Disiplina Holistic dhe mënyra e jetesës së qëndrueshme.

Për herë të katërt, Xhenova do të bëhet kryeqyteti i mirëqenies natyrore në të gjitha format e saj për një fundjavë! […]

nga |1 shkurt 2016|Ngjarje|Comments Off në ZEN-Një Panair i Wellness-it në Xhenova 5-6-7 Shkurt

Festivali i Orientit të Bolonjës 26-27-28 Shkurt

Ejani të na vizitoni në stendën tonë dhe të zbuloni produktet tona për shëndetin tuaj; me 26-27-28 shkurt në Festivalin e Orientit.

Eksploroni Universin Lindor

Zhytuni në kulturat dhe traditat e një kontinenti të pakufishëm. Më 26, 27, 28 Shkurt dhe 4, 5, 6 Mars, Festivali i Lindjes kthehet në Bolonjë, në kompleksin e ekspozitës Bologna Fiere.

Ekspozita fotografike, pazare, […]

nga |1 shkurt 2016|Ngjarje|Comments Off në Festivali i Orientit të Bolonjës 26-27-28 Shkurt

Milan Olisfestiv 6-7 Shkurt

Ne do të jemi të pranishëm me qëndrimin tonë të gjithë’ Olisfestivali më 6-7 Shkurt 2016

Festivali OLIS, i lindur në 2013, është një ngjarje që flet për mirëqenien natyrore për trupin, mendjen dhe shpirtin. Shtë krijuar për të bërë të njohur për publikun e gjerë mënyra antike dhe të reja të njohurisë dhe mirëqenies, të cilat e konsiderojnë individin si një gjë, një […]

nga |1 shkurt 2016|Ngjarje|Comments Off në Milan Olisfestiv 6-7 Shkurt