Zbuloni të gjitha pajisjet tona në 5-6-7 Shkurt në stendën tonë brenda Panairit të Wellness në Xhenova

biobenecooli 50x850px

ZEN-A Panairi i Mirëqenies Genova
është ngjarja e tregut të ekspozitës kushtuar Wellness Natyrore, Disiplina Holistic dhe mënyra e jetesës së qëndrueshme.

Për herë të katërt, Genoa do të bëhet kryeqyteti i mirëqenies natyrore në të gjitha format e saj për një fundjavë! Në kongresin Magazzini del Cotone në portin antik të Genova-s do të gjeni ekspozita, shitje, demonstrata, ekspozita, praktika dhe konferenca në grup, të gjitha kushtuar mirëqenies në kuptimin e saj më ambicioz: ndjehuni mirë në një mënyrë natyrale!

Kalendari i pasur i ngjarjeve, ekspozitave, kurseve, punëtorive dhe demonstrimeve të drejtpërdrejta do të pasurojë dhe përfundojë udhëtimin tuaj në botë dhe mënyrat e mirëqenies natyrore.

Na pëlqente të imagjinonim një ngjarje që do t'i ofronte publikut një farë orientimi në fushën e produkteve natyrore, shërbimeve miqësore me mjedisin dhe disiplinave holistike të përdorura për të rifituar dhe ruajtur ekuilibrin mendje-trup: ne thirrëm ZEN-A, duke luajtur në emrin e dialektit të Genova, i cili është vendi i këtij edicioni të katërt dhe atmosferës ZEN kjo na frymëzoi.

Dhe gjithashtu: A të tilla si Harmonia, ushqimi organik dhe veshja ekologjike, jetesa natyrore, pajisjet e kohës së lirë, mjedisi, mjetet juridike antike natyrore, arkitektura eko-qëndrueshme dhe Feng Shui, asociacionizmi, miqësia, aromat natyrore, Ayurveda, ushqyerja me gji është nëme shume ...

depot e pambukut panairin e Wellness të gjenovës

Lokalet elegante të Qendra e Konferencave për Magazinën e Pambukut, dreq’Zona Porto Antico e Genova, ju presim në 5-6-7 Shkurt 2016 për t'ju mirëpritur në një ambient të matur dhe elegant, me pamje nga deti dhe me pamje nga qendra e bukur historike e Qyteti i Genovas, një gur larg tërheqjeve kryesore turistike, arkitektonike dhe kulturore që i ofron vizitorit.

Faqja zyrtare: www.zena.ge.it