Ejani të na vizitoni në stendën tonë dhe të zbuloni produktet tona për shëndetin tuaj; me 26-27-28 shkurt në Festivalin e Orientit.

Eksploroni Universin Lindor

Zhytuni në kulturat dhe traditat e një kontinenti të pakufishëm. Më 26, 27, 28 Shkurt dhe 4, 5, 6 Mars, Festivali i Lindjes kthehet në Bolonjë, në kompleksin e ekspozitës Bologna Fiere.

Ekspozitat fotografike, pazaret, stendat tregtare, gastronomia tipike, ceremonitë tradicionale, shfaqjet folklorizitike, ilaçet natyrore, koncertet, vallet dhe artet marciale do të alternojnë në zonat e shumta tematike kushtuar vendeve të ndryshme në një vazhdimësi të vazhdueshme dhe emocionuese të shfaqjeve, takimeve, seminareve dhe shfaqjeve .

Ndërveproni dhe eksperimentoni falas me dhjetëra terapi tradicionale, vizitoni sektorin kushtuar shëndetit dhe mirëqenies me pavionet e tij kushtuar terapive holistike, disiplinave bionaturale, yogës, Ayurvedic, lule bach, theta shërimit, meditimit, hapësirës vegan, reiki, masazhe , ci kung, tai chi chuan, shiatsu, tuina, muzikë bio, rilindje, integrim postural dhe shumë të tjerë. Lëreni veten në magjinë e Orientit: India, Kina, Japonia, Tajlanda, Koreja e Jugut, Indonezia, Malajzia, Vietnami, Bangladeshi, Mongolia, Nepal, Rajasthan, Sri Lanka, Birma, Tibet etj ...

Ata ju presin me ngjyra, muzikë dhe parfume
të tokave të largëta.

Faqja zyrtare e ngjarjes Faqja zyrtare e ngjarjes