­

Yoga Art of Living

E diel 25 qershor do të marrë pjesë Art Yoga të jetesës, ngjarje yoga i Castelli Romani, në Villa Doria në Albano Laziale (Roma). Ngjarja i lirë do të fillojë në ora 10:00.

nga |22 qershor 2017|Ngjarje|Comments Off në Yoga Art of Living

Oriente Experience

E enjte 15, e premte 16, e shtunë 17 dhe e diel, 18 qershor do të marrë pjesë në përvojën Lindore, një i madh drejtë-ngjarje në katër ditë për të thith kulturën orientale e Kinës, Japonia, Korea, Tajlandë dhe Lindjen e Mesme.

Mund të gjeni më shumë detaje rreth ngjarjes në faqen e internetit të Cinecittà World ose në Facebook.

nga |13 qershor 2017|Ngjarje|Comments Off në Oriente Experience

Extraneuronal intuitive vetëdija, III Congress Nde / EMP

E shtunë 10 qershor do të marrë pjesë në konferencën e intuitive extraneuronal ndjenjat në Kalanë Zena, Carpaneto Piacentino (PC). Të gjitha detajet rreth ngjarjes janë tani në dispozicion këtu.

Më poshtë është programi i ditës:

nga |8 qershor 2017|Ngjarje|Comments Off në Extraneuronal intuitive vetëdija, III Congress Nde / EMP