­

Wellness & Rrethinat, Lucca

E premte 2, të shtunën 3 dhe e diel, 4 qershor ju do të na gjeni në panairin Wellness & Rrethinat Ish Royal College of Lucca, një fundjavë dedikuar për shëndetin dhe psiko-fizike mirëqenia me qëllim përmirësimin e cilësisë së jetës.

nga |31 maj 2017|Ngjarje|Comments Off në Wellness & Rrethinat, Lucca

ANIMA & CORPO FESTIVAL, Busto Arsizio

Sabato 27 e Domenica 28 Maggio ci troverete all’Anima & Corpo Festival di Busto Arsizio (VA), con interventi in merito ai danni che la tecnologia e i dispositivi moderni arrecano alla nostra salute.

Di seguito trovate il programma completo della manifestazione:

nga |May 26th, 2017|Uncategorized|Comments OffANIMA & CORPO FESTIVAL, Busto Arsizio