­

për admin

Ky autor ende nuk ka mbushur asnjë detaj.
Deri më tani admin ka krijuar 83 shënimet në blog.

Prof. Bruno Brandimarte

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Prof. Bruno Brandimarte

Dr. Patricia Coogan

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dr. Patricia Coogan

Dr. Patricia Coogan

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dr. Patricia Coogan

Dr. Patricia Coogan

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dr. Patricia Coogan

Dott. L. M. Grimaldi

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dott. L. M. Grimaldi

Prof. Ilya Prigogyne

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Prof. Ilya Prigogyne

Elektrostatike makinë fushë

Si ajo gjeneron fushën elektrostatike në makinë:>

Premisa:
Fusha elektrostatike nuk është i pranishëm në mjedis, por është e gjeneruar nga fërkim (heqja e akuzave sipërfaqësore) e rrobave dhe mbulesa e sipërfaqeve të bëra prej materiali izolues.
Duke qenë material izolues, nëse hiqen disa elektrone, ekuilibri për shkak të ngarkesave të reja nuk rigjenerohet. […]

nga |23 korrik 2018|Vështrime|Comments Off në Elektrostatike makinë fushë

ELECTROSMOG SHËNDETI DHE MBROJTËSE me profesor BRUNO BRANDIMARTE

Prof. Bruno Brandimarte

Profesor i Universitetit të Aplikuara Biofizikë Master miliardë Estetikë II të Romës

Profesor i Applied Biofizikë Fondacioni Ndërkombëtar Fatebenefratelli

Profesor në Master në Posturology Universitetin e Romës "La Sapienza"

Profesor i Aplikuara Biofizikë UNISRITA – Roma

 

Prof. Bruno Brandimart - Profesor e matjeve elektronike dhe Doc e Aplikuara Biofizikë Universitetin e Tor Vergata dhe UNISRITA -. Roma

Elektromagnetike dhe SHËNDETI […]

nga |19 korrik 2018|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në ELECTROSMOG SHËNDETI DHE MBROJTËSE me profesor BRUNO BRANDIMARTE

MASAT LEHTESUESE RAPORTI ELECTROSMOG i Pajisjet mbrojtëse Dell 'BIORIPOSO srl

ELECTROSMOG Pajisjet mbrojtëse personale Company BIORIPOSO srl

MASAT LEHTESUESE - Raporti

Objektivi:

Objektivi i këtyre matjeve është për të verifikuar efektivitetin e mbrojtjes electrosmog ofruara nga pajisjet të prodhuara nga Bioriposo Srl emërtohet "Biolabor RCT" (gjendje të mirë) dhe "Bioriposo RC" (krevat).

Ajo gjithashtu do të kërkojë për të përcaktuar koeficienti attenuation e sinjaleve mjedisore për shkak të radiofrekuencave […]

nga |19 korrik 2018|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në MASAT LEHTESUESE RAPORTI ELECTROSMOG i Pajisjet mbrojtëse Dell 'BIORIPOSO srl

Test Biolabor Accademia Tesla

nga |17 korrik 2018|Vështrime|Comments Off në Test Biolabor Accademia Tesla