­

Kongresi Dr. Orlandi

nga |19 nëntor 2015|Video Dokumentet|Comments Off në Kongresi Dr. Orlandi

Kongresi Profesor Bruno Brandimart

nga |19 nëntor 2015|Video Dokumentet|Comments Off në Kongresi Profesor Bruno Brandimart

Qeliza dhe blloku i energjisë

nga |19 nëntor 2015|Video Dokumentet|Comments Off në Qeliza dhe blloku i energjisë

Video HRV (Heart Rate Ndryshueshmëria) Heart Rate Ndryshueshmëria me Biodispositiv

nga |19 nëntor 2015|Video Dokumentet|Comments Off në Video HRV (Heart Rate Ndryshueshmëria) Heart Rate Ndryshueshmëria me Biodispositiv

Fuqia Lock CELL (Dr. Thomas Koering / Froelich / Nobel Prize Ilya Prigogine System)

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në Fuqia Lock CELL (Dr. Thomas Koering / Froelich / Nobel Prize Ilya Prigogine System)

magnetizëm e Tokës. Ing. Giacomo De Vito

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në magnetizëm e Tokës. Ing. Giacomo De Vito

1 – Mikrovalë dhe gama rrezet nga nën tokë

nga |19 nëntor 2015|Vështrime|Comments Off në 1 – Mikrovalë dhe gama rrezet nga nën tokë

EHS: WHO / Prof. Olle Johanson / Angelo Levis

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në EHS: WHO / Prof. Olle Johanson / Angelo Levis

Test me Georitmogramma: Ing.Giacomo De Vito

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në Test me Georitmogramma: Ing.Giacomo De Vito

Mekanizmat e veprimit dhe efektet biologjike të fushës magnetike në qelizë

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në Mekanizmat e veprimit dhe efektet biologjike të fushës magnetike në qelizë