­

Mbrojtje totale me pajisjet tona

Ne kemi krijuar një pajisje për çdo orë të ditës tuaj, duke garantuar mbrojtje 24 orë në ditë!
Vizitoni faqen tonë të internetit https://www.bioriposo.net/prodotti/

nga |24 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Mbrojtje totale me pajisjet tona

Cilësia e jetës është e lidhur me cilësinë e gjumit

Të qenit i shëndetshëm dhe të qëndroni të shëndetshëm janë parakushtet themelore për të qenë në gjendje të jetoni mirë dhe të jeni në gjendje të shijoni jetën.
Mirëqenia jonë përfaqësohet kryesisht nga shëndeti ynë.
Zbuloni se si Biodevices tona mund t'ju ndihmojnë të përmirësoni cilësinë e jetës tuaj!

https://www.bioriposo.net/il-materasso-coccoloso-vegano/

nga |24 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Cilësia e jetës është e lidhur me cilësinë e gjumit

Biopet: një aplikim tjetër i patentës

 

nga |24 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Biopet: një aplikim tjetër i patentës

Biodevice punon në tru

Ai punon në tru:

- stabilizon qelizat nervore
- ka një efekt lehtësues të dhimbjeve
- rrit performancën mendore
(Aftësia për përqendrohen)
- ka një efekt pozitiv rregullues në ritmet
Circadian (gjumë ORA)

Zbuloni më shumë në https://www.bioriposo.net/biodispositivo/

nga |23 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Biodevice punon në tru

Çfarë është Omega Max?

Omega Max është një detektor me cilësi shumë të lartë të rrezatimit elektromagnetik jo-jonizues. Çdo lloj rrezatimi elektromagnetik përbëhet nga përbërësit elektrikë dhe magnetikë, pingul me njëri-tjetrin, të cilët përhapen në hapësirë ​​me shpejtësinë e dritës, domethënë me 300,000 km në sekondë.

Zbuloni më shumë në https://www.bioriposo.net/omega-max/

 

 

nga |23 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Çfarë është Omega Max?

Pushimi i keq ndikon në jetën tonë

Me Biodevices tonë ne mund t'ju ndihmojmë të ndryshoni cilësinë e jetës tuaj.

Zbuloni më shumë https://www.bioriposo.net/prodotti/

 

 

 

 

nga |23 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Pushimi i keq ndikon në jetën tonë

Zbuloni pjesën tonë të thelluar: ekosistemin e energjisë dhe rolin e ujit

Rrezatimet kozmike që kalojnë nëpër atmosferë pjesërisht kapen nga toka, duke arritur thellësi të konsiderueshme; kushtet e kësaj thithjeje modifikojnë fushën elektromagnetike të tokës, e cila ri-emeton, sipas përcjellshmërisë së saj, një rrezatim tjetër me reflektim, i ndryshëm, në një farë mase, nga ai që ka marrë.

Zbuloni më shumë në https://www.bioriposo.net/approfondimento-ecosistema-energetico/

nga |23 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Zbuloni pjesën tonë të thelluar: ekosistemin e energjisë dhe rolin e ujit

Patenta jonë e Biodevice dhe cilësia jonë në të gjithë botën

nga |23 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Patenta jonë e Biodevice dhe cilësia jonë në të gjithë botën

Gjeni se çfarë është Fenix?

Fenix ​​është një detektor i ndryshimit të Hartmann dhe Curry. Instrumenti përdoret në matjen radiotetike profesionale të ndryshimeve të energjisë në tokën e tokës. Këto rrezatime, të cilat morën emrin e tyre nga linjat dhe nyjet Hartmann dhe Curry, kanë një ndikim të rëndësishëm në të gjitha gjallesat.

Zbuloni më shumë https://www.bioriposo.net/fenix/

nga |23 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Gjeni se çfarë është Fenix?

Biodevice funksionon në inflamacion

Zbuloni më shumë në https://www.bioriposo.net/biodispositivo/

nga |23 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Biodevice funksionon në inflamacion