Çmime dhe Njohja

Çmime dhe Njohja

BRUKSEL EUREKA 1994
Në 43-të Botërore Salon shpikje, hulumtim dhe inovacion industriale, patentuar Full-Point fituar dy medalje të arta, e para për Biodispositiv të cilat mbrojnë trupin gjatë pjesës tjetër dhe e dyta për të vendosur instrumentale geobiological: Hartmann Scanner.

INPEX XVI 2000
Në edicionin e 16-INPEX të madhe na treguar d’ shpikje amerikane në Pitsburg (Pennsylvania) u prezantua Biodispositiv Full-pikë të gjeneratës së dytë të fituar medaljen e artë.

Ekspozita Ndërkombëtare e SHPIKJEVE Gjenevë 2003
Në Ekspozitën Ndërkombëtare të Shpikjeve në Gjenevë në vitin 2003 është paraqitur sistemin e mbrojtjes për BIODRIVE udhëzim dhe fitoi medaljen e argjendtë.