kompani

Kompania është themeluar në janar 1989 Bassano del Grappa në sajë të përcaktimit të fortë dhe njohuri në fushën e GjeobiologjiBruno Schirato.

Vetëm një vit më vonë, po organizon një Mjekësore dhe Kongresi Shkencor Portoroz (ish-Jugosllavia) e hapur për të gjitha vendet e Evropës Lindore. Në ato vende, besimi fituar tashmë nga librat shkollore të temave, është tokë pjellore për të menjëhershëm zgjerim mesazhi i themeluesit.
Se konferenca e parë shkencore nuk kishte prova vetëm në drejtim të kërkimit dhe inovacionit shkencor, por edhe ndërmarrje të gjerë veçanërisht në personin e Mladen Knez që ishin martuar menjëherë themeluesi i filozofisë të kërkuar për të replikuar duke përfshirë njerëz të tjerë në shtetet e tjera. E fuzionit e burime të gjithë e bëri të mundur për të gjetur kompani të reja në vendet e huaja që ende vazhdojnë edhe sot të jetë e suksesshme, i motivuar kryesisht nga kënaqësinë e konsumatorëve.

parimet tona - Kompania
kompani

mision

E Bioriposo & Full-Point që nga viti 1989 ai ka studiuar dhe adresuar problemin e fushave elektromagnetike me qëllim
për të arritur në një zgjidhje duke shmangur çdo formë të “mburojë”, dhe përmes një hulumtimi fiziko-historik ka arritur sukses
për të shndërruar fushat elektromagnetike e i bëjnë ato biokompatibile përmes zbatimit të ligjeve fizike të Lenz
e Faraday-Neumann, gjë që bëri të mundur hartimin dhe prodhimin e produkteve të patentuara bazuar në mbrojtje
individuale si brenda dhe jashtë, si për fazën aktive (punën, kohën e lirë) të qenies njerëzore dhe
për fazën e pushimit.
Të gjitha produktet tona përveç sigurimit mbrojtje totale nga fushat elektromagnetike dallohen nga’shumë e lartë
cilësia e lëndëve të para, për respektimin e mjedisit dhe të të gjitha qenieve të gjalla.

Kompania jonë ka kërkimore dhe zhvillimin e tij departamenti dhe një departament teknik shkencor i kryesuar nga Profesor bërthamore fizikan Bruno Brandimart.

Kurrikula e shkurtër:

* Nga viti 1962 deri 1982 ai mëson masa elektronike, Ministria e Arsimit *

* 1968-1969 bashkëpunim me Institutin e Fizikës, Universiteti i Romës La Sapienza për Studimin e Imazhe rezonancë magnetike *

* 1980-1984 bashkëpunim me Institutin e Anatomisë Njerëzore (Prof. Giulio Marinozzi) *

* 1986-1987 Pedagog në kursin pasuniversitar për Lasers në Mjekësia dhe kirurgjia Universiteti i Urbinos *

* 1988 Profesor i kurs specializimi në Lasers në mjekësi dhe kirurgji, Universiteti i Tor Vergata *

* 1996/2016 Profesor në Master në mjekësisë estetike Fondacioni Fatebenefratelli në Romë *

* 2000 Bashkëpunimi me Institutin e Fizikës, Universiteti La Sapienza i Romës (Prof. Paola Di Giacomo) *

* 2006 Co-drejtor dhe mësues në Master "fizik do të thotë në koordinim me farmakologji" Universitetin Aquila *

* 2007 Profesor në Master në Universitetin Posturology La Sapienza i Romës (Prof. Amabile) *

* 2008/2016 Profesor në Master në mjekësisë estetike Tor Vergata Universitetin e Romës (Prof. Lauro) *

* 2016/2017 Koordinatori i grupit kërkimor ndërkombëtar në fushën e Pajisjeve Mjekësore me qendër në Londër Rruga Prince Albert 4. *

* 2016/2017 docente në Biofisica applicata UNISRITA -. Romë *

* 1962 Diplomë në Fizikë Bërthamore Diplomë me specializim në orkestrim për Fizikës Bërthamore *

parimet tona - Kompania