­

ANIMA & ANIMA

E shtuna 27 dhe e diela 28 maj do të na gjeni në Soul & Body Festival of Busto Arsizio (VA), me ndërhyrje për dëmet që teknologjia dhe pajisjet moderne i shkaktojnë shëndetit tonë.

ANIMA

nga |ANIMA|Uncategorized|Comments Off në ANIMA & ANIMA