­

Transients dhe energjisë elektrike pista

nga |23 janar 2017|Video Dokumentet|Comments Off në Transients dhe energjisë elektrike pista

Gjeobiologji ed elettrosmog

nga |20 janar 2017|Video Dokumentet|Comments Off në Gjeobiologji ed elettrosmog

Qeliza dhe blloku i energjisë

nga |19 nëntor 2015|Video Dokumentet|Comments Off në Qeliza dhe blloku i energjisë

Kongresi Dr. Orlandi

nga |19 nëntor 2015|Video Dokumentet|Comments Off në Kongresi Dr. Orlandi

Kongresi Profesor Bruno Brandimart

nga |19 nëntor 2015|Video Dokumentet|Comments Off në Kongresi Profesor Bruno Brandimart

Video HRV (Heart Rate Ndryshueshmëria) Heart Rate Ndryshueshmëria me Biodispositiv

nga |19 nëntor 2015|Video Dokumentet|Comments Off në Video HRV (Heart Rate Ndryshueshmëria) Heart Rate Ndryshueshmëria me Biodispositiv