­

Dokumentacioni shkencor dhe depërtimi

Qëndroni në azhurnim dhe zbuloni seksionin tonë “dokumentacioni shkencor dhe depërtimi” https://www.bioriposo.net/documentazione-sccientica/

Për informacion dhe për të kërkuar një studim me mjetet tona teknike, na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 0423910875

nga |25 Mars 2016|Blog|Comments Off në Dokumentacioni shkencor dhe depërtimi

Dyshek Cuddly Vegan

Pushimi juaj natyral me dyshekun tonë Vegan Cuddly!
https://www.bioriposo.net/il-materasso-coccoloso-vegano/

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 0423910875

nga |18 Mars 2016|Blog|Comments Off në Dyshek Cuddly Vegan

Refleksterapia e zorrëve

Stimulon mbaresat nervore të organeve qendrore, sipas parimeve të refleksologjisë shputës.
Përdorni shtratin e refleksterapisë!

https://www.bioriposo.net/kit-di-placche-magnetiche/

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 042391087

nga |11 Mars 2016|Blog|Comments Off në Refleksterapia e zorrëve

Misioni yne

Qëllimi ynë është të projektojmë, prodhojmë dhe shpërndajmë produkte për mbrojtjen e shëndetit personal!
https://www.bioriposo.net/azienda/

nga |4 Mars 2016|Blog|Comments Off në Misioni yne

Paketa e pllakave magnetike

Këtu mund të gjeni një pajisje kundër sëmundjeve ose traumave!
Zbuloni më shumë në: https://www.bioriposo.net/kit-di-placche-magnetiche/

nga |1 Mars 2016|Blog|Comments Off në Paketa e pllakave magnetike

Biodevice jonë punon në kocka

Mbrojtje totale me Biodevice tonë! Sot zbuloni funksionin e tij në kocka!

Biodispositivo

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 0423910875

nga |1 Mars 2016|Blog|Comments Off në Biodevice jonë punon në kocka

Kërkesë një zbulimin

Sipas të gjitha gjasave shtrati juaj ndodhet mbi një zonë GEOPATOGJENIKE !! Kërkoni një sondazh dhe mësoni më shumë rreth:
https://www.bioriposo.net/richiedi-una-rilevazione/

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 0423910875

nga |1 Mars 2016|Blog|Comments Off në Kërkesë një zbulimin

Natyrisht: shëndeti, ushqimi dhe Wellness 2016

Ngjarja Montecatini Terme më 19-20 Mars 2016 "Natyrisht e drejtë për shëndetin, ushqimin dhe mirëqenien" është një pikë referimi për një publik të gatshëm dhe të interesuar, në kërkim të mirëqenies përmes një jetese etike të bazuar në metodat natyrore. Nuk mund të na mungonte! Ne gjithashtu do të jemi të pranishëm me qëndrimin tonë për t'ju zbuluar zgjidhjet tona […]

nga |1 Mars 2016|Ngjarje|Comments Off në Natyrisht: shëndeti, ushqimi dhe Wellness 2016

BIOSALUTE TRIVENETO në 4-5-6 Mars

JU MUND T L JEToni MIR!
Nga 4 deri në 6 Mars 2016 në Santa Lucia di Piave (TV) Kthehet BIOSALUTE TRIVENETO. Ne gjithashtu do të jemi atje me produktet tona për shëndetin tuaj!
Pas një suksesi tjetër të jashtëzakonshëm të edicionit të pestë të mbajtur në Mars 2015, Biosalute kthehet me mbi 3000 metra katror hapësirë ​​ekspozite të mbuluar dhe rinovuar kohët e fundit.

Do të ketë 140 ekspozues […]

nga |1 Mars 2016|Ngjarje|Comments Off në BIOSALUTE TRIVENETO në 4-5-6 Mars

Festival i Orientit në Torino 11-12-13 Mars

Eksploroni Universin Lindor

Zhyt veten në kulturat dhe traditat e një kontinenti të pakufishëm. Më 11, 12, 13 Mars dhe 18, 19, 20 Mars, Festivali i Orientit kthehet në Torino, në kompleksin e ekspozitës Lingotto Fiere.

Ekspozitat fotografike, pazaret, stendat tregtare, gastronomia tipike, ceremonitë tradicionale, shfaqjet folkloristike, ilaçet natyrore, koncertet, vallet dhe artet marciale do të alternojnë në shumë […]

nga |1 Mars 2016|Ngjarje|Comments Off në Festival i Orientit në Torino 11-12-13 Mars