­

Festivali i Padovës Lindore

Zhyt veten në kulturat dhe traditat e një kontinenti të pakufishëm. Më 2-3-4, 8-9-10-11 dhe 16-17-18 Dhjetor, Festivali i Lindjes kthehet në Padova, në PadovaFiere.

Ekspozitat fotografike, pazaret, stendat komerciale, gastronomia tipike, ceremonitë tradicionale, shfaqjet folkloristike, ilaçet natyrore, koncertet, vallëzimet dhe artet marciale do të alternohen në fushat e shumta tematike kushtuar vendeve të ndryshme në mënyrë të vazhdueshme dhe […]

nga |17 nëntor 2016|Ngjarje|Comments Off në Festivali i Padovës Lindore

Fair Bukuri dhe Shëndeti më 25 nëntor në 27 në Sant'Ambrogio di Valpolicella

Edicioni i parë i Bukuria dhe shëndeti do të mbahet në zemër të zonës Valpolicella me karakteristika të shumta në sajë të pozicionit të saj gjeografik, ku dielli, natyra dhe klima e butë krijojnë peizazhe të veçanta dhe ndjellëse që japin hua veten e tyre për një ngjarje që lidhet bilanci psiko-fizike.

Brenda sallën e ekspozitës, do të ketë phytocosmetics specialistë, të energjisë, mjekësi […]

nga |17 nëntor 2016|Ngjarje|Comments Off në Fair Bukuri dhe Shëndeti më 25 nëntor në 27 në Sant'Ambrogio di Valpolicella

WE LOVE BIO arrin në Lucca në 19-20 Nëntor

WE LOVE BIO mbërrin në Lucca në datat 19-20 Nëntor, me orar pune pa ndalesë 9.30-19.00, në Qendrën Ekspozitore Lucca Fiere në Lucca.

Risia e këtij viti është Panairi Planet Wellness, një Showroom i madh kushtuar Bukurisë dhe Mirëqenies në 360 ° me shumë produkte, shërbime, demonstrime për kujdesin dhe shëndetin e trupit. Tek e tij […]

nga |17 nëntor 2016|Ngjarje|Comments Off në WE LOVE BIO arrin në Lucca në 19-20 Nëntor