­

Natural-Mente: Panairi i Shëndetit në Empoli më 29 dhe 30 Tetor

Natural-Mente është Panairi i Shëndetit, Ushqimit dhe Mirëqenies.

Siç kanë parë mijëra vizitorë (6000 në dy ditë!) Kush zgjodhi të shihte botimin e 19 dhe 20 Marsit në Montecatini, Panairi është një mundësi autentike për mirëqenien në të cilën protagonistët e vërtetë ishin teknologjia. jeshile e aplikuar dhe e zbatueshme, […]

nga |30 shtator 2016|Ngjarje|Comments Off në Natural-Mente: Panairi i Shëndetit në Empoli më 29 dhe 30 Tetor

YogaFestivali është përsëri në Milano nga 14 në 16 Tetor

Stewart Gilchrist, David Sye, Bo Forbes, Gabriella Cella Al-Chamali, Laura Burkhart, Monica Bertauld, Piero Vivarelli, Alison Sager: a nuk mjaftojnë kaq? Këto janë vetëm disa nga mbi 40 të ftuar të edicionit të njëmbëdhjetë të Yogafestivali Milano, nga 14 deri më 16 Tetor në Superstudio Più!

Për informacion >>> www.yogafestiv.it

 

nga |30 shtator 2016|Ngjarje|Comments Off në YogaFestivali është përsëri në Milano nga 14 në 16 Tetor

“El Biologico në Piassa” më 2 tetor në Padova

“El organike në piassa” në Padova më 2 tetor 2016
Piazza delle Erbe dhe Piazza della Frutta me produkte bujqësore organike dhe më shumë.

Ngjarja synon të rrisë ndërgjegjësimin për bujqësinë organike dhe produktet artizanale natyrore nga tregu i tregtisë së ndershme dhe është organizuar nga shoqata "El biologjike in piassa" e cila është e angazhuar të promovojë […]

nga |30 shtator 2016|Ngjarje|Comments Off në “El Biologico në Piassa” më 2 tetor në Padova

DITE FALAS GLUTEN – FEST FOOD WELLNESS, 1 dhe 2 Tetor në Romë

Takimi i pritur me GLUTEN FREE DAYS konfirmohet përsëri, edhe për 2016 – WELLNESS FOOD FEST, tani në edicionin e tij të katërt, që do të mbahet në Romë në Palazzo delle Fontane (përmes Ciro il Grande 10/12, rrethi EUR), të Shtunën 1 dhe të Dielën 2 Tetor 2016, nga ora 10.00 deri në 19.00.
Ditët pa Gluten është një nga […]

nga |23 shtator 2016|Ngjarje|Comments Off në DITE FALAS GLUTEN – FEST FOOD WELLNESS, 1 dhe 2 Tetor në Romë

GJEOBIOLOGJIA DHE NDOTJA Elektromagnetike – 27 Shtator 2016 në Udine

GJEOBIOLOGJIA DHE NDOTJA Elektromagnetike
Si të shndërroni fushat elektromagnetike dhe / ose gjeopatike

E ENJTE 27 SHTATOR 2016 ORE 20.30
SALA EKSPLUZIVE c / o Bingo Star
Viale Palmanova, këndi i via Este – UDINE

Drejtuesi: Bruno Schirato, themeluesi i Bioriposo

HYRJE FALAS

Konferenca do të mbahet nga z. Eksperti teknik i kompanisë Leader of Holistic Bioripose Medicine që do të ekspozojë ilaçet e ndryshme dhe zbulimet e […]

nga |23 shtator 2016|Ngjarje|Comments Off në GJEOBIOLOGJIA DHE NDOTJA Elektromagnetike – 27 Shtator 2016 në Udine

Gjumi mbi të është e keqe për shëndetin: të kërkojë një studim të gjumit

Fushat elektromagnetike dhe zonat gjeopatogjenike të cilave ne i nënshtrohemi çdo ditë mund të shkaktojnë shqetësime të bezdisshme dhe pas viteve, sëmundje të vërteta gjithashtu mund të shfaqen. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të dini se ku janë të pranishëm.

Si ta zbuloni?

Bërja e një studimi në dhomë gjumi me mjete teknike “Full-Point” —> kerkoni tani

nga |16 shtator 2016|Blog|Comments Off në Gjumi mbi të është e keqe për shëndetin: të kërkojë një studim të gjumit