­

për Paolo

Ky autor ende nuk ka mbushur asnjë detaj.
Deri më tani Paolo ka krijuar 28 shënimet në blog.

Gjeobiologji ed elettrosmog

nga |20 janar 2017|Video Dokumentet|Comments Off në Gjeobiologji ed elettrosmog

Kongresi i 20-të Shkencor Ndërkombëtar i Shën Peterburgut 2-3-4 korrik

Më 25 Prill pranë Torinos, u mbajt një takim me shkencëtarin rus Prof. Konstantin Koroktov nga Universiteti i Shën Petersburg i cili shpiku pajisjen diagnostikuese të përdorur në shumë spitale në të gjithë botën, GDV / EPC (Visualization i shkarkimit të gazit / Kapja Elektronike Foton).

[…]

nga |29 Prill 2016|Blog|Comments Off në Kongresi i 20-të Shkencor Ndërkombëtar i Shën Peterburgut 2-3-4 korrik

Elettrosmog nga Wi-Fi: 6 këshilla për të luftuar atë

Modem Wi-Fi dhe electrosmog
Komunikimet Wi-Fi dhe wireless po çlirojnë përdoruesit nga kablloja dhe rrjeti fizik, por ende lënë disa pyetje të cilave shkenca ende nuk mund t'i përgjigjet. Nëse nga njëra anë wireless është një element pozitiv dhe i dëshirueshëm për të zvogëluar ndarjen dixhitale dhe përdorimin e materialeve fizike në […]

nga |15 prill 2016|Blog|Comments Off në Elettrosmog nga Wi-Fi: 6 këshilla për të luftuar atë

Nuk mund të fle apo të fle keq?

Nuk mund të fle apo të fle keq? Provoni jastëkun tonë “efekti i pendës”
https://www.bioriposo.net/guanciale/

I rregullueshëm në trashësi dhe butësi sipas pozicionit të gjumit. Pëlhurë e jashtme e përmbajtjes në Qymyr Bamboo dhe mbushje e brendshme në Bamboo Pulp Bow.

Ne mund t'ju ndihmojmë të përmirësoni cilësinë e jetës tuaj

nga |8 Prill 2016|Blog|Comments Off në Nuk mund të fle apo të fle keq?

Dokumentacioni shkencor dhe depërtimi

Qëndroni në azhurnim dhe zbuloni seksionin tonë “dokumentacioni shkencor dhe depërtimi” https://www.bioriposo.net/documentazione-sccientica/

Për informacion dhe për të kërkuar një studim me mjetet tona teknike, na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 0423910875

nga |25 Mars 2016|Blog|Comments Off në Dokumentacioni shkencor dhe depërtimi

Dyshek Cuddly Vegan

Pushimi juaj natyral me dyshekun tonë Vegan Cuddly!
https://www.bioriposo.net/il-materasso-coccoloso-vegano/

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 0423910875

nga |18 Mars 2016|Blog|Comments Off në Dyshek Cuddly Vegan

Refleksterapia e zorrëve

Stimulon mbaresat nervore të organeve qendrore, sipas parimeve të refleksologjisë shputës.
Përdorni shtratin e refleksterapisë!

https://www.bioriposo.net/kit-di-placche-magnetiche/

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 042391087

nga |11 Mars 2016|Blog|Comments Off në Refleksterapia e zorrëve

Misioni yne

Qëllimi ynë është të projektojmë, prodhojmë dhe shpërndajmë produkte për mbrojtjen e shëndetit personal!
https://www.bioriposo.net/azienda/

nga |4 Mars 2016|Blog|Comments Off në Misioni yne

Paketa e pllakave magnetike

Këtu mund të gjeni një pajisje kundër sëmundjeve ose traumave!
Zbuloni më shumë në: https://www.bioriposo.net/kit-di-placche-magnetiche/

nga |1 Mars 2016|Blog|Comments Off në Paketa e pllakave magnetike

Biodevice jonë punon në kocka

Mbrojtje totale me Biodevice tonë! Sot zbuloni funksionin e tij në kocka!

Biodispositivo

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 0423910875

nga |1 Mars 2016|Blog|Comments Off në Biodevice jonë punon në kocka