­

për Paolo

Ky autor ende nuk ka mbushur asnjë detaj.
Deri më tani Paolo ka krijuar 28 shënimet në blog.

Kërkesë një zbulimin

Sipas të gjitha gjasave shtrati juaj ndodhet mbi një zonë GEOPATOGJENIKE !! Kërkoni një sondazh dhe mësoni më shumë rreth:
https://www.bioriposo.net/richiedi-una-rilevazione/

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 0423910875

nga |1 Mars 2016|Blog|Comments Off në Kërkesë një zbulimin

Bioprotector

Bioprotector bashkon dy fusha të rëndësishme të aplikimit. Gjeni se në cilat: https://www.bioriposo.net/bioprotector/

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com

nga |2016-02-05T13:07:48+00:00|Blog|Comments Off në Bioprotector

Qeliza dhe blloku i energjisë

nga |19 nëntor 2015|Video Dokumentet|Comments Off në Qeliza dhe blloku i energjisë

Kongresi Dr. Orlandi

nga |19 nëntor 2015|Video Dokumentet|Comments Off në Kongresi Dr. Orlandi

Kongresi Profesor Bruno Brandimart

nga |19 nëntor 2015|Video Dokumentet|Comments Off në Kongresi Profesor Bruno Brandimart

Video HRV (Heart Rate Ndryshueshmëria) Heart Rate Ndryshueshmëria me Biodispositiv

nga |19 nëntor 2015|Video Dokumentet|Comments Off në Video HRV (Heart Rate Ndryshueshmëria) Heart Rate Ndryshueshmëria me Biodispositiv

Fuqia Lock CELL (Dr. Thomas Koering / Froelich / Nobel Prize Ilya Prigogine System)

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në Fuqia Lock CELL (Dr. Thomas Koering / Froelich / Nobel Prize Ilya Prigogine System)

magnetizëm e Tokës. Ing. Giacomo De Vito

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në magnetizëm e Tokës. Ing. Giacomo De Vito

1 – Mikrovalë dhe gama rrezet nga nën tokë

nga |19 nëntor 2015|Vështrime|Comments Off në 1 – Mikrovalë dhe gama rrezet nga nën tokë

EHS: WHO / Prof. Olle Johanson / Angelo Levis

nga |19 nëntor 2015|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në EHS: WHO / Prof. Olle Johanson / Angelo Levis