Ne gjithashtu do të jemi të pranishëm të Shtunën 27 dhe të Dielën 28 ​​Shkurt 2016 në Kazermën e Artilerisë në Porta Verona, Peschiera del Garda (VR) për panairin e shëndetit IO BENE

Unë mirë Wellness PanairiEdicioni i pestë i Panairit Wellness IO BENE është planifikuar për të shtunën më 27 dhe të dielën më 28 shkurt 2016 në kazermën e artilerisë Porta Verona në Peschiera del Garda (Verona). Vendi historik me bukuri të madhe, arsenali i madh i ndërtuar midis 1854 dhe 1857 nga Radetzky në fortesën e Peschiera tani pret ekspozita, rishikime, ekspozita dhe konferenca. E rrethuar plotësisht nga kanale, Peschiera del Garda ka pamje nga liqeni në pikën ku ujërat e Gardës dalin në emisarin Mincio.

Panairi i Wellness IO BENE do të jetë i hapur për publikun të shtunën më 27 shkurt 2016 nga ora 13.00 deri në orën 20.00 dhe të dielën më 28 shkurt 2016 nga ora 10.00 deri në orën 19.00. IO BENE Fiera del Benessere do t'i ofrojë publikut propozime për mirëqenien me një rishikim të produkteve organike për ushqimin e trupit dhe mirëqenien e mendjes, për kohën e lirë, për mjedisin dhe shumë më tepër. Ekspozuesit e edicionit të pestë të IO BENE Fiera del Benessere do të përzgjidhen nga kompanitë që prodhojnë dhe/ose tregtojnë produkte cilësore në fushën e ushqimit, kozmetikës, veshjeve, mobiljeve, ndërtesave të gjelbra, fitnesit, organikës, mirëqenies në përgjithësi. . Ashtu si në edicionet e mëparshme, ngjarjet, seminaret, konferencat, seminaret, prezantimet e vëllimeve nga autorët, edhe në edicionin e pestë të IO BENE Fiera del Benessere do të zhvillohen shfaqje muzikore. Një mundësi për të diskutuar me ekspertë për çështje që lidhen me të ushqyerit, kujdesin për trupin dhe mendjen, ndërtimin e gjelbër, mirëqenien në 360 °. Realitete të ndryshme dhe propozime novatore: një përvojë vërtet unike, një ngjarje e paharrueshme për një audiencë të ndjeshme që është e vëmendshme ndaj mirëqenies së përditshme.

Shkoni në faqen zyrtare të internetit: www.iobene.it