­

Gjumi mbi të është e keqe për shëndetin: të kërkojë një studim të gjumit

Fushat elektromagnetike dhe zonat gjeopatogjenike të cilave ne i nënshtrohemi çdo ditë mund të shkaktojnë shqetësime të bezdisshme dhe pas viteve, sëmundje të vërteta gjithashtu mund të shfaqen. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të dini se ku janë të pranishëm.

Si ta zbuloni?

Bërja e një studimi në dhomë gjumi me mjete teknike “Full-Point” —> kerkoni tani

nga |16 shtator 2016|Blog|Comments Off në Gjumi mbi të është e keqe për shëndetin: të kërkojë një studim të gjumit

Pajisja më e mirë për zyrën tuaj

BioOffice Biodispositiv është i përshtatshëm për ata që shpenzojnë shumë orë në zyrë apo në kompjuter. Kjo pajisje zvogëlon në masë të madhe ndotjen elektromagnetike shkaktuar nga Wi-Fi për të cilën ne jemi të nënshtruar çdo ditë.
E’ Është e pajisur me një insert tre-dimensionale "AIR teknologji 3D" shumë breathable dhe rezistent ndaj presionit të ushtruar nga pesha dhe lëvizjet e trupit. dhe’ […]

nga |22 korrik 2016|Blog|Comments Off në Pajisja më e mirë për zyrën tuaj

Pajisjet për shëndetin tuaj

Qëllimi ynë është të hartojmë, prodhojmë dhe shpërndajmë produkte për mbrojtjen e shëndetit të njeriut.
Përvoja e gjatë e zbulimin e Mjedisit Metoda plotë-Point dhe hulumtime në fushat e Gjeobiologji dhe ndikimet TË elektromagnetike lejuar krijimin e Biodispositiv.
Zbuloni të gjitha pajisjet tona >>> www.bioriposo.net

Kontaktet: Tel. +39 0423 910875 – bioriposo@bioriposo.com
Via Vallina Orticella, 24 […]

nga |12 korrik 2016|Blog|Comments Off në Pajisjet për shëndetin tuaj

Si të zgjidhni jastëkun më të mirë bazuar në pozicionin në të cilin flini

Jastëku i duhur për të gjithë. Në treg ka shumë lloje jastëkësh, të butë, të fortë, të bërë me materiale natyrale ose sintetike dhe me forma të ndryshme. Por si të zgjidhni jastëkun që garanton pushimin më të mirë? Theelësi është pozicioni në të cilin flini. Sipas një analize të Altroconsumo, për të pushuar mirë, koka, qafa dhe shtylla kurrizore duhet të qëndrojnë në linjë, dhe të sigurohen që kjo […]

nga |4 korrik 2016|Blog|Comments Off në Si të zgjidhni jastëkun më të mirë bazuar në pozicionin në të cilin flini

Provoni Mbulesën tonë të Jastëkut Biokeramik

Provoni mbulesën tonë jastëk Biokeramike!
Ne e mbajtëm pëlhurën e thurur Bambu të Qymyr druri pak elastike për të ruajtur përshtatjen e përsosur të jastëkut.

https://www.bioriposo.net/guanciale/

nga |1 korrik 2016|Blog|Comments Off në Provoni Mbulesën tonë të Jastëkut Biokeramik

Vozitni më së miri me Biodrive

Drejtimi i një makine ose kamioni po bëhet gjithnjë e më shumë një përpjekje përqendrimi. Pozicioni i vazhdueshëm i ulur shkakton stres dhe dhimbje fizike që shfaqen në zonën e shpatullave dhe shpinë të mesit. Shkaku i vërtetë i këtyre shqetësimeve është mungesa e një fushe elektrike siç është makina juaj, kamioni juaj […]

nga |17 qershor 2016|Blog|Comments Off në Vozitni më së miri me Biodrive

Ekspozimi në fushat elektromagnetike, si ta zvogëloni atë në shtëpinë tuaj?

Ekspozimi në fushat elektromagnetike, si ta zvogëloni atë në shtëpinë tuaj? Kohët e fundit Franca njohu për herë të parë në baza kombëtare një rast të aftësisë së kufizuar për shkak të alergjisë ndaj valëve elektromagnetike.Më pak se të jetojmë në një mjedis të pakontaminuar, ne të gjithë jemi të ekspozuar pak a shumë rregullisht në fushat elektromagnetike, në shtëpinë tonë ose në punë . […]

nga |10 qershor 2016|Blog|Comments Off në Ekspozimi në fushat elektromagnetike, si ta zvogëloni atë në shtëpinë tuaj?

Kongresi i 20-të Shkencor Ndërkombëtar i Shën Peterburgut 2-3-4 korrik

Më 25 Prill pranë Torinos, u mbajt një takim me shkencëtarin rus Prof. Konstantin Koroktov nga Universiteti i Shën Petersburg i cili shpiku pajisjen diagnostikuese të përdorur në shumë spitale në të gjithë botën, GDV / EPC (Visualization i shkarkimit të gazit / Kapja Elektronike Foton).

[…]

nga |29 Prill 2016|Blog|Comments Off në Kongresi i 20-të Shkencor Ndërkombëtar i Shën Peterburgut 2-3-4 korrik

Electrosmog mund të shkaktojë probleme serioze për trupin tonë

 

Electrosmog mund të shkaktojë probleme serioze për trupin tonë: kërkoni një studim dhe zbuloni nëse shtrati juaj preket nga fushat elektromagnetike! […]

nga |22 Prill 2016|Blog|Comments Off në Electrosmog mund të shkaktojë probleme serioze për trupin tonë

Elettrosmog nga Wi-Fi: 6 këshilla për të luftuar atë

Modem Wi-Fi dhe electrosmog
Komunikimet Wi-Fi dhe wireless po çlirojnë përdoruesit nga kablloja dhe rrjeti fizik, por ende lënë disa pyetje të cilave shkenca ende nuk mund t'i përgjigjet. Nëse nga njëra anë wireless është një element pozitiv dhe i dëshirueshëm për të zvogëluar ndarjen dixhitale dhe përdorimin e materialeve fizike në […]

nga |15 prill 2016|Blog|Comments Off në Elettrosmog nga Wi-Fi: 6 këshilla për të luftuar atë