­

Gjeni se çfarë është Fenix?

Fenix ​​është një detektor i ndryshimit të Hartmann dhe Curry. Instrumenti përdoret në matjen radiotetike profesionale të ndryshimeve të energjisë në tokën e tokës. Këto rrezatime, të cilat morën emrin e tyre nga linjat dhe nyjet Hartmann dhe Curry, kanë një ndikim të rëndësishëm në të gjitha gjallesat.

Zbuloni më shumë https://www.bioriposo.net/fenix/

nga |23 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Gjeni se çfarë është Fenix?

Biodevice funksionon në inflamacion

Zbuloni më shumë në https://www.bioriposo.net/biodispositivo/

nga |23 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Biodevice funksionon në inflamacion

Çfarë dini për shpërndarjen e energjisë?

Fizikanti Hernest Froelich: Trupi ynë është një akumulator i madh i energjisë dhe në të njëjtën kohë një humbje e madhe e energjisë.
Trupi ynë është një “grup” qelizash që ka nevojë për shkëmbim të vazhdueshëm me energjitë e ndryshme të mjedisit; secila prej këtyre qelizave është pajisur me një fushë magnetike për të funksionuar…

https://www.bioriposo.net/dissipazione-energetica-nella-cellula/

nga |23 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Çfarë dini për shpërndarjen e energjisë?

Një çift sinergjist

Kur dysheku dhe sipërfaqja e mbështetjes bashkohen, lind shtrati sinergjik!
Zbuloni më shumë në https://www.bioriposo.net/il-letto-sinergico/

nga |23 dhjetor 2015|Blog|Comments Off në Një çift sinergjist

Si të zgjidhni jastëkun e duhur

Kriteri për të vlerësuar nëse jastëku juaj ka trashësinë e duhur është vertikaliteti i shikimit. Kur jeni shtrirë dhe të relaksuar, sytë tuaj duhet të shikojnë drejt tavanit…Zbuloni më shumë në https://www.bioriposo.net/guanciale/

Zgjidhni cilësinë e efektivitetit tonë Jastëk Vegan !!
Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com

nga |4 nëntor 2015|Blog|Comments Off në Si të zgjidhni jastëkun e duhur

Dhe veglat tona

Rekomandojeni Bioriposo mikut tuaj dhe merrni një nga pajisjet tona si një dhuratë!

nga |4 nëntor 2015|Blog|Comments Off në Dhe veglat tona

Detektor teknik i rrezatimit

Çdo ditë jemi të rrethuar nga rrezatimi elektromagnetik i prodhuar nga pajisjet që përdorim çdo ditë, gjë që shkakton shqetësime në shëndetin tonë…
Kërkoni një studim falë mjeteve tona teknike dhe profesionale!

nga |4 nëntor 2015|Blog|Comments Off në Detektor teknik i rrezatimit

Çmimet tona na kanë bërë të rritemi

Marka Full-Point është gjithnjë e më e famshme kudo dhe mbase na ka bërë të harrojmë përpjekjet e kaluara por klientët tanë na bëjnë 'nder' që me besimin e tyre kanë lejuar rritjen tonë dhe 'na kënaqin' çmimet e çmuara që marka Full - Pikët në çdo performancë zyrtare.

BRUKSEL EUREKA 1994
Në ekspozitën e 43-të botërore të shpikjeve […]

nga |4 nëntor 2015|Blog|Comments Off në Çmimet tona na kanë bërë të rritemi

Hartmann Scanner

Hartmann Scanner: ky është një pako me dy mjete të bëra nga FullPoint Corporation mbi bazën e diagrameve origjinale të diktuara nga Dr. Hernst Hartmann për të identifikuar linjat që përbëjnë rrjetin # Hartmann dhe kryqëzimet përkatëse brenda dhe jashtë. Këto dy mjete janë krijuar për të punuar në çifte.
E para: Zëri […]

nga |4 nëntor 2015|Blog|Comments Off në Hartmann Scanner

Mbulesa jastëku

Për të jetuar më mirë na duhet drita dhe nxehtësia!
Zbuloni Mbulesën tonë të re të Jastëkut me membranë Bioceramic për të përmirësuar shëndetin dhe mirëqenien tuaj.

nga |4 nëntor 2015|Blog|Comments Off në Mbulesa jastëku